aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: inside jon hopkins Zalaba_Ferenc
2009. június 21. 01:47:24

Kategória: 5 komment

Jon Hopkins: Insides. Az év legjobb albuma, amit (valószínűleg) nem hallottál. Az éjszakai juke boxot róla válogatott számokkal zárjuk.


The Wilder Sun


Vessel


The Low Places


Light Through The Veins (ugye milyen ismerős?)

Címkék

youtube ambient electro hallgatnivalo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr44536808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dave Campestre 2009.06.21. 10:01:37

huh, Aeon, micsoda meglepetés volt ezt látni most az oldalon. de én ismerem az előadót meg az albumot, annyira, hogy itt virít eredeti példányba a polcomon. szerintem is kurvajó, sokat fejlődött a Jon technikai tudása a Contact Note óta (bár már azon az albumon is tudott olyan effekteket csiholni, hogy na). Annyi megjegyzést még, hogy talán a Contact Note csöppet egységesebb album a mostanihoz képest, emiatt végig nagyon erős atmoszféra jellemzi. nem mondom, hogy az Insides nem hangulatos, csak valahogy darabos ... nem tudom jobban kifejezni :) kedvenc trekkek: vessel, insides, colour eye, the low places, a drifting up utóbbi számot felhasználtam egy electronica-postrock-ethereal válogatásomhoz. http://www.sendspace.com/file/6vsc3h szerintem, ha valaki szereti Jon Hopkins zenéjét, meg van rá az esély, hogy szeretni fogja ezt a válogatást. a címe: Cinematic Surface nagyon finom és néhol szürreális zenéket vonultat fel a mix, egy képzletbeli film soundtrekkjei is lehetnének. remélem nem vagyok túl pofátlan, hogy belinkeltem ide a mixet :) Üdv: dave

Ismeretlen_1068 2009.06.21. 10:18:45

máris töltöm. :) ami engem illet, egészen véletlenül futottam bele az INSIDES-ba, de azóta jó barátom. a hangzása, hangulatvilága emlékeztet kicsit a trifonicéra, ami szintén nagy (és új) kedvenc. ismerős?

Ismeretlen_1068 2009.06.21. 13:31:10

mmm, ez egy nagyon kellemes válogatás.

Szkítör 2009.06.26. 19:13:05

Hopkins korábbi albumaihoz képest viszonylag gyenge, nem rossz, de messze nem az igazi, próbált izgalmasabb, magához képest "kisérlezetőbb" lenni, de valahogy nem nagyon érezni át hogy az egész albumnak mi lenne a célja. Ezt érdemes még beszerezni az Opalescent és a Contact Note melett, nagyon hangulatos 2 cd-s kompiláció rengeteg ismerős név nagy zenéivel: http://www.discogs.com/Various-The-Art-Of-Chill-2/release/517404 na van is link: http://rapidshare.com/files/236003715/TheArtOfChill2-2005.rar

Ismeretlen_9654 2009.09.18. 23:40:05

én is csak tavaly óta ismerem hopkins munkásságát, de meggyőzött. az új albumot két-három hétig hallgattam egyfolytában, ezért meg is untam rendesen. de most újra előkaptam, és működik a dolog. az év végi top 10-nél majd gondolni fogok rá. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása