aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: game (2009) Zalaba_Ferenc
2009. március 26. 07:11:18

Kategória: Szólj hozzá!

Egyeseknek úgy tűnhet, hogy a Neveldine/Taylor páros Paul W.S. Anderson nyomdokain jár, amiben van némi igazság, hisz B-filmes zsánerekkel kokettálnak ők is, de míg Anderson esetében még a börtönfilm is puccos, addig egy N/T-mozi csak úgy fuldoklik a kreatív mocskokban. Éppen ezért nagyon várom a GAME című produkciót, ami már ott tipog a CRANK 2 sarkában.

A sztori középpontjában egy Kable (Gerard Butler) nevezetű fickó áll, aki egy végtelenül népszerű és brutális online játék kábelen (geddit?) rángatott főhőse, annak fejlesztőjének (Michael C. Hall) bábja, ugyanakkor egy ellenzéki csoport eszköze is az odamutatásban. Gondolom, ez utóbbi arra készül, hogy elvágja a köldökzsinórt, s akkor jöhet a mehet.

Egyelőre olasz trailerünk van, de sokat nem szövegelnek benne.

Címkék

game trailer sci fi action gerald butler neveldine taylor

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr604536464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása