aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the informers (2008) Zalaba_Ferenc
2008. augusztus 06. 23:46:36

Kategória: 6 komment

újabb ellis-adaptáció, amely az elherdált fiatalok és unatkozó milliomosok frusztráltságának (valamint fiatal kurvák) boncolgatása után hollywoodot veszi gúnyos górcső alá. a rendező a remekbe szabott buffalo soldiersszel már bizonyított.

Címkék

trailer hollywood drama bret easton ellis

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr874535727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_59128 2008.08.07. 01:16:11

most olvasom éppen Az informátorokat. De van pár dolog, amit nem értek! Az informátorok novellák füzére (azaz egy novellás kötet), amiben nincsenek összekötő szálak (azaz egy szereplő sem jelenik meg több novellában ((a felénél tartok köbö, ez még változhat)) ). Namármost 13 novella van a kötetben, közülük egynek sem az a címe, ami a film címe lesz. :) Másrészt meg imádom Ellist, én A vonzás szabályai c. könyvét sokkal de sokkal jobban élveztem, mint az Amcsi Pscyho-t, sőt még a Nullánál is kevesebb is egész jó volt, a Glamorámát mindenki nagyon dicsérte (azt még nem olvastam). De ez az Informátorok eddig nem szólt másról, minthogy szegény gazdag amerika fiatalok (bahhhh) , jajj de rossz nekik, tele vannak pénzzel, és az emberi kapcsolataik milyen nagyon sekélyesek. Szóval olyan rengeteg cselekmény nincsen (ami persze nem baj), és élvezetes is olvasni a könyvet, de foggggggggggggggggggalmam sincs hogy mely részéből vagy egészéből csinálnak filmet. (Te tudsz valamit?) Ettől még várom én is, és akárki akármit mond, a legjobb Ellis adaptáció A vonzás szabályai, Bale meg sokkal jobb Bateman-nek mint Batmannak. És most megnézem a trailert, hátha abból kiderül minden, és feleslegesen rágtam a szám (a billentyűzetem). Persze az esetek kilencvenkilenc százalékban, ha csendben maradtam volna, okosabb maradtam Tolna.

Ismeretlen_59128 2008.08.07. 01:27:08

Na megnéztem. Az a sanda gyanúm, hogy ez egy összemosott és kihipózott könyvkivonat lesz. Egészen addig erősen kilengett nálam az Ez EGy Nagy Fosss Lesz-o méter, amig a Kim Basingert el nem kezdték töfködni (elnézést). Így most már kétségem sincs, hogy ez egy jó film lesz. Meg a Mickey, meg a Billy benne lesz. Nagy baj nem lesz.

Ismeretlen_13025 2008.08.07. 01:32:02

Ellis is ott van a screenplaynél, plusz írtak bele egy átívelő sztorit, összekötötték. A vonzás szabályai meg a "legnormálisabb" könyve, szóval ha az tetszett a legjobban akkor menthetetlen vagy ;)

Ismeretlen_59128 2008.08.07. 02:01:04

menthetetetlen mi? :) ;)

Ismeretlen_1068 2008.08.07. 07:46:18

milyen sekélyes megközelítés. :) amíg vki nem döfködi meg kim basingert, addig egy kalap szar az egész, onnantól viszont maga a csoda. :) amúgy én robert altmani narrativát várok.

palakon 2008.08.07. 12:28:04

azt hiszem, négy vagy öt novellát dolgoznak fel benne. a Glamorámát mindenképp olvasd el, szerintem a legjobb regénye. a Nullánál is kevesebb adaptációját láttátok? Borzasztó...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása