aeon flux

ready for the action now, danger boy?

coming soon: the descent 2 (2009) Zalaba_Ferenc
2008. június 17. 06:47:17

Kategória: 7 komment

készül minden idők egyik legjobb horrorjának folytatása. aki látta - és szerette - az első részt, az valszeg csóválja a fejét, de ez még nem minden: a folytatáshoz mind a hat csaj visszatér (mielőtt még szívbajt kapnál: a többségük archív formában, az első filmben látott videokamerával rögzítve), s ami tényleg rossz hír: a második film a the descent amerikában bemutatott változatát veszi alapul (melynek kibaszott szar egészen más a vége). neil marshall ezúttal csak producerkedik, a rendezői székben az első film vágója, jon harris ül majd. az "elolvasom" mögött meglesheted az első képet, de kizárólag akkor, ha már láttad az első részt (ti. spoiler).

készül minden idők egyik legjobb horrorjának folytatása. aki látta - és szerette - az első részt, az valszeg csóválja a fejét, de ez még nem minden: a folytatáshoz mind a hat csaj visszatér (mielőtt még szívbajt kapnál: a többségük archív formában, az első filmben látott videokamerával rögzítve), s ami tényleg rossz hír: a második film a the descent amerikában bemutatott változatát veszi alapul (melynek kibaszott szar egészen más a vége). neil marshall ezúttal csak producerkedik, a rendezői székben az első film vágója, jon harris ül majd.

Címkék

horror eurocinema film kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr404535561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_87620 2008.06.17. 07:20:09

Amikor láttam a Descentet, azt mondtam, hogy ez egy unalmas szar, csak a végére indul be a dolog. Aztán egy évvel később újra néztem, és akkor már a 30. perctől be is jött az egész, és elismertem, hogy tényleg egy jó horror. De azért nem minden idők legjobbja, mert ami a film első negyedében megy jellemépítés címszó alatt az szimpla bénázás, nekem jobban sikerült megutálnom a csajokat mint megkedvelnem őket. Ami viszont a barlangban lement az gyönyörű volt...

tonydamato 2008.06.17. 10:14:57

- a descentet már 5x láttam, és nézésről-nézésre egyre jobb. - a descentnek azzal van vége, hogy "mommy" és kész. - ergo a descentnek nincs folytatása. - ahogy például a terminátor is két részes és nem három. - suck my balls.

brom 2008.06.17. 11:09:52

Amúgy mi volt az amcsi verzió vége? Én csak a "rendeset" láttam sztem, mert az full jó volt.

Ismeretlen_1068 2008.06.17. 11:28:42

spoiler: az amerikai verziónak ott van vége, hogy a főszereplőnő kimenekül a barlangból, majd elszáguld az autóval, végül aztán leparkol, s hirtelen ráijeszt a kínai csaj. azt már nem mutatják, hogy valójában az egészet álmodta, s mindvégig ott volt a barlangban, lények által körülvéve.

brom 2008.06.17. 12:52:14

Köszi ae! hmm...akkor ennek így sok értelme volt :D

zsé 2008.06.18. 13:55:26

AE, ezt már nem nézeted meg velem! azóta nem merek barlangba vagy sötét szobába bemenni

Digitális Antikrisztus 2008.06.18. 15:09:14

Ez a film, még mindig nagyon rossz, direkt megnéztem megint. Aztán radír. Tipikus leszbi-horror.. Van olyan jó, mint az avp:r legalább..;]

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása