Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

aeon flux

ready for the action now, danger boy?

usa: 8. nap, fika, las vegas! Zalaba_Ferenc
2008. május 01. 08:40:04

Kategória: 10 komment

las vegast látni kell. látni kell, hogy utána elmondhasd - minden liberalizmusodat latba vetve -, hogy ekkora fertőt még nem pipáltál (te, aki thaiföldön és a 8. kerületben még nem jártál :). nem is a minden sarkon képedbe ajánlott kurvák (kétlábú, négylábú, fiú, lány, mindegy), nem is a városnyi tivornya, amely alkohol és testnedvek formájában ömlik az utcán, hanem az a tömény giccs verte ki a biztosítékot, ami a várost jellemzi. new york két négyzetkilométerre tömörítve - egy másik sarkon ugyanez párizzsal, siegfried és roy (ezek még mindig élnek?!) és robin williams az mgm-ben, a belaggio előtt pedig elton john hangjára hangszerelt szőkőkút-balett. valamennyi kaszinót túlzó, már-már megfélemlítően arrogáns pompa jellemezte, így végül a flamingóba merészkedtünk be, amely megőrizte a régi iskola visszafogottan hivogató báját. talán ez az egyetlen olyan kaszinó, ami már 20-30 éve is állt. las vegas folyamatosan változik. ottjártunkkor is megcsodálhattuk, hogy kisebbfajta város épül a város középpontjában. ez az építmény már kezdeti formájában is visszatetsző volt. a "tovább" mögött sok-sok kép...

közel 300 mérföldnyi autókázás los angelestől és las vegasig a legszebb kopár hegyek között, melyeket valaha láttam.

a las vegas blvd felülről.

a new york, new york szabadságszoborral, empire state buildinggel, brooklyn bridge-dzsel és így tovább.

a camelot. igen, csúnyább, mint a first knightban.

a monte carlo bejárata.

párizs revisited.

a belaggio és az előtte elterülő tó, melyen 15 percenként életre kelnek a szökőkutak, s meghal a jóízlés...

a flamingo bejárata: old school.

ennél az asztalnál játszottunk ty-jal, aki 40 dolcsit nyert, én meg kemény 26-ot. el tudjátok képzelni?! visszanyertük a benzin árát, nem jöttek biztonságiak, hogy eltörjék valamelyik ujjunkat: ez volt életünk leboldogabb napja, yeah! :) (tíz dolcsis alapon játszottunk, s alig-alig léptünk túl a piros/fekete stratégián. :)
 

Címkék

szex utazas thriller aeonflux

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr914535380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabbor 2008.05.01. 13:48:01

Öszinén megmondom, nem igazán kellemes egy alapvetően mozis blog oldalon, egy felső tízezeres gyermek kirándulását olvasgatni...

Ismeretlen_62806 2008.05.01. 14:18:00

Őszintén megmondom, egy felső tízezres gyermek nem tíz dolcsiban játszik (most ez etikai kérdéseket nem vetném fel). De megígérem, ha én megyek legközelebb valahova, olyat is olvashatsz majd :))

mercenary · http://www.mercenary.hu 2008.05.01. 14:18:09

jaj, ugyan mar. nem kell az ajnar! ne aeon-on vezesd le zatonyra futott eleted okozta frusztacioidat, kerlek. sporolj, ahelyett, hogy irigykedsz. vagy valami, de ezt ne.

Challenger 2008.05.01. 14:38:12

Üdv! Én most olvaltam el egymás után az összes USA tudósítást, és nagyon szuper. A képek is fantasztikusak. Igencsak felcsigázzák az embert. Remélem egyszer nekem is lesz lehetőségem egy hasonló kiruccanásra. Töltsétek kellemesen és tartalmasan a maradék pár napot. További jó nyaralást.

gabbor 2008.05.01. 14:53:14

mercenary! Úgy gondolom, hogy nem én vagyok akinek az élete zatonyra futott, hanem Neked, aki ilyeneket írogat! És nem én vagyok az, irigy, hanem TE, mert én legalább elmondom amit gondolok! Én maximálisan elégedett vagyok az életemmel, szóval nem kell az ajnar, főleg egy olyan valakitől, aki egy angol billen nem tudja bekapcsolni a magyar ékezeteket! Akkor is azt mondom, hogy egy filmes blogon, nincs ilyesminek helye!

erki 2008.05.01. 15:10:03

te drága jó ember miről beszélsz?! "Napi blog film, zene, játék, kultúra, az akciós csaj és csatlósai" hol látod te, hogy kizárólag filmes blog? amúúúgy nagyon tuti képek jöttek eddig :)

V10R1C4 2008.05.01. 19:02:57

5. Angol klavi: mit kell azon kapcsolgatni? Nekem is az van, és semmit nem állítottam rajta. Mindazonáltal én nem vettem észre, hogy az, aki nem tanul meg magyar ékezetes betveket írni angol klavin, az csak hülye lehet. Az meg a másik, hogy tényleg, ki mondta, hogy ez egy kizárólag filmes blog?? Jó, Te úgy tudtad - de ezt nem lehetett volna kevésbé baszogatós modorban előadni? Pl ez a felső tízezer-duma - aztán meg kapod a gutaütést, ha valaki meggyanúsít, hogy irigy vagy!

V10R1C4 2008.05.01. 19:04:26

Ja, sasszememmel most látom, hogy még mellé is van írva, ogy offtopic = nem a szigorúan vett profilba vágó cucc!

Jano · http://janolabs.blog.hu/ 2008.05.01. 21:57:09

Baromi jók a tudósítások+képriportok, csak így tovább! Aki pedig nem tudja érdeklődve olvasni az írásokat, csak irígykedik, azt őszintén tudom sajnálni...

süti 2008.05.01. 22:31:11

AE ennek örülni fog, felső tízezresnek nézéték :)) ha tudná a szerencsétlen kommentelő... :))

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása