aeon flux

ready for the action now, danger boy?

high-definition: natural born cavemen Zalaba_Ferenc
2008. április 16. 06:43:54

Kategória: 1 komment

júniusban a warner egy kultusz... egye fene: két kultuszfilmmel (mert a szarból könnyen lehet kult) gazdagítja az egyre szélesedő blu-ray palettát. oliver stone betépve forgatott médiaszatírája az ún. coffee book változatban jön, azaz a kiadvány egy 42 oldalas könyvbe lesz besuvasztva. üröm az örömben, hogy nem a rendezői változatot dobják ki (jogi hercehurca?), viszont a hiányzó részek kivágott és alternatív jelenetek formájában is rajta leszneka korongon oliver stone kiszabott jó kommentárjával együtt. a kiadvány ilyen klassz lesz (klikkre megnő):

szintén júniusban jön roland emmerich első igazán borzasztó filmje, a 10.000 bc mamutokkal, gigantikus struccokkal, piramisokkal, meg mindennel, ami az elmúlt 1 millió évben az emberiséggel történt (gigantikus struccokat  leszámítva). a dvd meglehetősen fapados lesz (kivágott jelenetek, alternatív befejezés), a bd-változathoz viszont hozzácsapnak két exkluzív doksit - valszeg hd-ben.

Címkék

kult oliver stone action blu ray emmerich bd release warner bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr684535341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Indral 2008.04.16. 15:43:57

izé, az nem gigantikus strucc, hanem moa, de végülis mindegy, mert távol álljon tőlem, hogy megvédjem a világ legatomhulladékabb filmjét, csak a miheztartás.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása