aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. december 10. 19:53:17

Kategória: Szólj hozzá!

megszületett a döntés. lelécelek innen. ez a város... komolyan, ha romero magyarországra született volna, akkor is leforgatja a zombifilmjeit, méghozzá itt, ebben a félhalott bányászvárosban. mondhatja nekem bárki, hogy ez a legjobban fejlődő régió legjobban fejlődő városa, olyan ez, mint indián temetőre házat építeni: úgy is előjönnek a gonosz lelkek, s megemésztik az egészet. :) na jó, talán kicsit túlreagálom, de a lényeg, itt se előre, se hátra, a stagnálást pedig nem nekem találták ki. tegnap faterommal rágódtunk egy sort, hogy és mint legyen, s végül arra jutottunk, ha megyek, akkor menjek végleg. nem fogom kiadni a lakásom, nem én: bárki költözne ide, valószínűleg lelélné a kérót, s mire odaáig jutnék, hogy eladjam, vagy valamilyen balszerencse folytán visszajöjjek ide, nem érne annyit, mint amennyit most ér. azt mondják, mennek fel a lakásárak, mert ez egy fejlődő régió, blabla. lehet, de ez nem vonatkozik a panelházakra, melyeknek 40 évet jósolnak, szóval akárhogy is nézem, most sokat ér a lakás, de ennél nem nagyon fog többet érni: el kell adni.

persze, mindent a maga idejében. először is kell egy albérlet pesten, mondjuk 40nm körüli, ha lehet, akkor másfél szobás, hogy a dolgozó- és a hálószoba ne egy légtérben legyen. net kell, telefon és kábeltévé nem. nem is értem, minek fizetek havi négyezret a UPC-nek, amikor be sem kapcsolom a tévét. utoljára talán a jackson-tárgyalás eredményhírdetését néztem: ééérted. filózom, milyen elvárásaim vannak még, de azt hiszem, ennyi. ha be van bútorozva, jó: akkor ezek maradnak, növelik a lakás értzékét, ha nincs, akkor értelemszerűen jön velem minden, ami kell. s hogy mikor? január, maximum február. szóval ha van ötleted, akkor ne titkold el! zugló szimpatikus helynek tűnik. :)

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr924533954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása