aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. július 29. 08:12:02

Kategória: Szólj hozzá!

fellépünk a terrorizmus ellen. sajtóközlemény:

"Erdőhegyi Brigitta ötletéből valósult meg a Békedal, amelyhez Takács Tamás, Szikora Róbert, Delhusa Djoni, Szigeti Ferenc, Kiss Zoltán Zéro és Győzike csatlakozott. A felvételen Zalatnay Cini is hallható, akit Djoni hozott el a felvételre. Erdőhegyi Brigitta producere Kiss József az idő rövidsége miatt sok szervezéssel tudta összehozni a nagy nevekből álló csapatot.

A dal eredeti címe: Csak élsz, amelyet Simon Attila írt. A zenét a többszörös platina- és aranylemezes Ferry P. Bedy zongoraművész komponálta, aki a brüsszeli Zeneakadémián végzett és számos neves külföldi és hazai előadóknak írt már dalokat (például: Charlie Lownoise and Menthal Theo, Alice DJ, Bódi Guszti, DJ Sterbinszky, DJ Budai stb.). A felvételek a Tomtom, illetve a P Stúdióban készültek.

Az előadók a világban eluralkodott terrorcselekmények elleni tiltakozásuknak akartak hangot adni a produkcióval. Ezzel is bizonyítják, hogy a világon minden ember egyformán érez, szeret és szenved. Közös erővel és a zene hatalmával próbálnak gátat vetni az erőszaknak!"

ez mind-mind nagyon szép, de vajh tényleg inába száll-e az al-kaida bátorsága, ha megtudja, hogy cinit még a börtönből is kiengedték néhány napra, csak hogy felemelje erélyes hangját a csúnya rossz terroristák ellen? s mekkora LOL már az aranylemezes ferry b rezüméje? charlie lownoise? ez már valami! a siker és a hatás borítékolható.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr244533619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása