aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer + szereposztó dívány + galéria: x-akták [the x-files] (2016) Richter Géza
2015. szeptember 29. 15:29:25

Kategória: tv Szólj hozzá!

Az újrainduló X-akták két trailerét egy videóban összefűzve nézhetitek meg a folytatásban. Mellécsaptuk a legutóbbi teasert, plusz összeszedtük a fellelhető infókat és képeket a sorozatról. Aki a meglepetések feltétlen híve, ne görgessen a galéria alá, mert az olvasnivaló SPOILERES lehet számára.

x_files_08_b.jpg

"The Truth Is Still Out There"

"We have a small problem."

"Are you ready for this...?"

Innentől jönnek az esetleg SPOILERES részletek:

A már korábban bejelentet tvisszatérőkön kívül Annabeth Gish megismétli Monica Reyes ügynök szerepét, és a Magányos Harcosok "contriója" is újra látható lesz Tom Braidwood, Dean Haglund, és Bruce Harwood alakításában, ami legalább annyi kérdést felvet, mint a Bagós személye. Az új szezonban az előzményekhez hasonlóan vegyesen lesznek olyan epizódok, amik az évadokon átívelő eseményeket viszik tovább, és önálló sztorival rendelkezők, amik nem bővítik a széria mitológiáját. A "My Struggle" című évadnyitóban a második felvonását a 6. részben mutatják majd be – Joel McHale (Távozz tőlem, Sátán!, Ted) egy konzervatív talkshow műsorvezetőjeként paranormális jelenségek kivizsgálására kéri fel Muldert és Scully-t. Annet Mahendru (Foglalkozásuk: Amerikai) ugyanakkor Svetát játssza, aki úgy véli, rendszeresen idegenek rabolták el. Robbie Amell (Firestorm a Flash-ből) és Lauren Ambrose (Claire a Sírhant művekből) egy másik epizódban Miller és Einstein szövetségi ügynökök kosztümét-öltönyét öltik magukra. Kumail Nanjiani a Silicon Valley-ből szintén lehetőséget kapott, hogy szerepeljen a sorozatban. Érdekesség, hogy a színész hosszú ideje az X-akták elismert szakértőjének mondhatja magát, így legalább egy rajongó álma valóra válik azzal, hogy a harmadik, "Mulder and Scully Meet the Were-Monster" című rész mellékszerepét rá osztották. Egy vele közös fotót osztott meg az új-zélandi komikus, Rhys Darby (Flight of the Conchords), aminek az aláírása alapján az ő feltűnésére is számíthatunk. Végül pedig egy kis emocionális löket: Scully és Mulder nincsenek együtt, szakítottak.

Címkék

horror spoiler sci-fi teaser tv show sci fi david duchovny tv sorozat x files gillian anderson chris carter robert patrick entertainment weekly annabeth gish tv trailer tv hir tv kep william b davis tv-trailer tv kep lesi mitch pileggi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr937862268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása