aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk + infónk hozzá: terminator - genisys (2015) Richter Géza
2015. március 25. 00:13:18

Kategória: film 6 komment

A T5 jelenetfotóiból kiderül (a másodikért az elolvasomra, a nagyobb változatokért a képekre klikk), hogy az ellenállás vezetője és SPOILER! az apukája nemcsak a futásban tehetségesek, de az ég elszánt, kitágult orrcimpájú kémleléséhez egyaránt kiválóan értenek. Schwarzenegger relatíve érdekes infót kotyogott el a sztoriról, ám még annál is komolyabb részlet szivárgott a netre egy tesztvetítés után Matt Smith eddig titokban tartott szerepéről. Mindez tényleg SPOILERES, úgyhogy legalul találja, akit érdekel.

t5_02_b.jpg

t5_01_b.jpg

Innen jönnek a kisebb-nagyobb, csúnya SPOILEREK.

Tehát a megváltozott történelem következtében a T-800-as eddigi filmekben látott szerepeinek kombinációjára, azaz egyfelől a gonosz és elpusztíthatatlan gépre, másrészt Sarah Connor védelmezőjére számíthatunk. Ez talán nem valami nagy újdonság, de Arnie az interjúban még hozzátette, hogy mindez attól függ, hol járunk éppen a történetben.

Aki kicsit is járatos a nagybrit tévé- és/vagy celebkultuszban, az biztosan törte a buksiját már azon, vajon mit keres Doctor Who tizenegyedik inkarnációjának megtestesítője a Terminator Genisysben? Köszönjük a világot átszövő információs szupersztrádának vagy átkozzuk azt érte, ám egy arizonai – egyébként állítólag remek fogadtatásban részesült – tesztvetítést követően már fel is került rá a válasz Matt Smith talányos szerepéről: ironikus, de ő lesz a világot átszövő információs szupersztráda. Vagyis a Skynet benne ölt majd testet, valahogy úgy, mint  Helena Bonham Carter Dr. Serena Koganje esetében a Terminátor - Megváltásban.

Hm. Úgy érzem, ez vagy marha zavaros lesz, vagy én érzem majd úgy magam tőle, mint egy zavarodott marha.

Címkék

sci-fi sci fi reboot terminator empire action paramount arnold schwarzenegger sequel matt smith jason clarke emilia clarke time travel film kep uip duna film jk simmons jai courtney alan taylor terminator5

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr607302071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batboy 2015.03.25. 07:50:43

tejóég! asszem beállnék én is abba a marhakarámba

Bence Gerhardt 2015.03.25. 09:02:39

Még a végén kapunk egy olyan Terminátor-mozit, ami annyira intelligens, hogy nem értjük meg. :)

Spawn85 2015.03.25. 16:20:27

Egyik ismerősöm Matt Smith-szel forgat, hát megmondom neki hogy kérdezze meg hogy most akkor mi van :D

Repce Manó 2015.03.25. 19:46:20

Csöcsöket látunk majd benne?

batboy 2015.03.25. 21:22:29

@Repce Manó: nah ez egy értelmes kérdés! több egyéb szempont mellett emiatt is tartom a Salvation-t a leghűbb folytatásnak!

homer006 2015.03.26. 06:01:03

@Repce Manó: Emilia Clarke az egyik főszereplő, szóval biztosan. Valamivel csak ellensúlyoznia kell a borzalmas színészi képeségeit.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása