aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 22. hét) Takács Máté
2014. május 29. 08:53:00

Kategória: film 6 komment

Gonosz bácsik, földönkívüli igázók, megtérő öngyilkosjelöltek, kijutott futballisták, peches egyéjszakázók, alkalmazkodó fuvarozók. Heti bemutatók.

edgeoftomorrow620.jpg

  • Csúnya, gonosz bácsik (Big Bad Wolves). Miért olyan nagy a hegesztőpisztolyod?: Frissen kultizálódott film pedofilvadászokról, Izraelből, amely olyan beteg, hogy Tarantino tetszését is rövid úton elnyerte. | 2D, feliratos, 110 perc, 18+, Parlux.
  • A holnap határa (Edge of Tomorrow). Világok harca: Tom Cruise időhurokban találja magát a csatatéren, de csak ölnie kell, amihez viszont nem árt a jó memória. Az Idétlen időkig és a Csillagközi invázió (az előbbi felé húzó) találkozása. | 2D/3D/IMAX3D/4DX, szinkronizált/eredeti nyelvű, 113 perc, 12+, InterCom.
  • Hosszú út lefelé (A Long Way Down). Elég nagy a rakás: Pierce Brosnan, Toni Collette, Aaron Paul és Imogen Poots is megunta az életet, de pont egyszerre akarnak ugyanott véget vetni neki, az meg milyen már? Nick Hornby megmondja. | 2D, szinkronizált, 96 perc, 16+, A Company.
  • Magyarok a Barcáért. Kubala/Kocsis/Czibor Hungary: Dokumentumfilm valami alig ismert külföldi labdarúgó-klub magyar játékosairól, az Uránia Nemzeti Filmszínház műsorán. | 2D, 85 perc.
  • Másnaposok szerencséje (Walk of Shame). Szégyen, de hasznos: Elizabeth Banks beadja a derekát meg mindenét James Marsdennek, aztán másnap meg minden nélkül futhat élete állásinterjújára. Van ilyen. | 2D, szinkronizált/feliratos, 95 perc, 12+, Big Bang.
  • Az ötödik kerék (L'ultima ruotadel carro). Az se jobb, ha túl sok van ki: A római Ernesto fuvarozó a '60-as évektől, aztán a változások változtatásokra sarkallják. | 2D, feliratos, 113 perc, 16+, Cinenuovo.

    Te mit nézel (meg)?

    (hazai bemutatónaptár)

Címkék

magyarfilm comedy sci fi tom cruise toni collette pierce brosnan intercom nick hornby documentary elizabeth banks james marsden parlux imogen poots aaron paul eurocinema asian cinema brit flick big bang media heti bemutatok cinenuovo a company hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr136225798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2014.05.29. 09:24:39

Végre egy hét, ahol két film is érdekel. Nem tudom mióta nem volt már ilyen

isvaen 2014.05.29. 09:25:54

bár az, hogy a farkasok tarantino tavalyi kedvence, nem sok jót ígér (előre félek tőle), de adok neki egy esélyt. ez a barcáért meg... miezmárezmiez?

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.05.29. 10:25:00

@isvaen: Egy időben minden filmre ráaggatták Tarantino nevét, melynek akár csak beleszagolt a forgatásába, ehhez az izraeli cucchoz viszont tényleg semmi köze, viszont nagyon jó, s nem kis részben annak köszönhetően, hogy ezt ő is kijelentette, most láthatjuk a magyar mozikban. Amúgy QT tavalyi listáján A magányos lovas is ott volt, amiért jár neki a pacsi. :)

isvaen 2014.05.29. 11:25:31

a magányos lovason kis híján elaludtam a moziban, de ez én voltam - amúgy ajánlható a tékában, és nem olyan szutyok, hogy emiatt jerry b. apám katapultálta magát a disneyből.
igen tudom, hogy kétféle tarantino-menőzés létezik:
QT prezentsz
QT top 10-e.
nos, 1994-ben egy darab fűcsomót is imádtam volna, ha azt mondja, ez a fűcsomó a legjobb dolog, ami történhetett vele, és emiatt kezdett filmezni, de mára egy komolytalan, önfényező egomán seggfejnek tartom.
és elcsépelt is, amit már csinál. kb a kill bill óta.
erről bővebben Varró Attila írt a Korszakalkotók c. tanulmánykötetben - amit melegen ajánlok mindenkinek, bár nem kapok belőle részesedést, és fel se kértek hogy írjak bele :D.
eza film azért ijesztett meg, mert ha qt szereti, akkor ott csúőnya dolgok lesznek, én meg egy galamblelkű ember vagyok - bár a lady vengeance óta nem hiszem, hogy van új a nap alatt - az oldboyról nem is beszélve
nem baj, munka után az első lesz ezt kideríteni.

isvaen 2014.05.30. 10:01:46

ez egy mindfuck film volt. asszem, most egy hétig sandler stiller és ferrell férceket nézek

jurkov 2014.05.30. 11:37:06

az utobbi 3 film amit megnetem volna moziban (godzilla, x-men es most az edge of tomorrow) mind vagy csak szinkronizaltan, vagy eredeti nyelven lathato. lehet tudni hogy miert nincs ebbol feliratos verzio? mi alapjan dol el hogy az amerika kapitanybol van, de az x-menbol meg nincs?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása