aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: a snowden fájlok [snowden] (2016) Richter Géza
2016. július 22. 12:49:37

Kategória: film 1 komment

Cannes után mi más lehetett volna Oliver Stone életrajzi politikai cyber kémthrillerének (hűha) következő állomása, mint a San Diego Comic-Con International? Logikus, nem igaz? Hozzánk szeptember 16-án érkeznek A Snowden fájlok, aminek a most debütált trailerét a plakátok alatt találjátok.

Címkék

politika trailer thriller nicolas cage cannes poszter drama timothy olyphant oliver stone zachary quinto rhys ifans poster joseph gordon levitt tom wilkinson biopic melissa leo shailene woodley spy movie cinetel scott eastwood snowden open road films cannes 2016 logan marshall-green

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr58907518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2016.07.22. 18:18:55

Kijárna már Stone-nak egy erős film, olyan amilyet 15-20 éve rendezett. Mostanában sajna eléggé sótlan filmekkel jött elő, de valamiért ebben a moziban megvan a bizodalmam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása