aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: hands of stone (2016) Richter Géza
2016. július 21. 01:25:14

Kategória: film Szólj hozzá!

Édgar Ramireznek az ökölvívólegenda Roberto Durán alakítása során jár el a keze. Az Oscar-latolgatásban emlegetett Hands of Stone november 17-én kerül a hazai forgalmazásba. A valaha élt egyik legnagyobb bokszoló életét vászonra vivő adaptációban Robert De Niro játssza a panamai szikla edzőjét. Igen, Jake LaMotta, meg párhuzam a méltán elismert Rocky Balboa-hattyúdallal, amiben külön szép, hogy Roberto Durán maga kameózott a Rocky II-ben. A róla szóló biopic címe, a "Kőkezű" egyúttal a becenevét – eredetiben "Manos de Piedra" – is rejti. Az 1951-ben született Durán állhatatossága már-már valóban mitikusnak hangozhat a konkrét eredményei tételes felsorolása nélkül is. Könnyű belátni, miért.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201607/hands_of_stone_poster_01_b.jpg

Talán elég annyi, hogy profi pályafutását 1968-ban, azaz 17 évesen kezdte, és a kesztyűt végleg 2002-ben, az 50-et(!!!) betöltve tette le. Ez idő alatt négy különféle súlycsoportban lett világbajnok. Ide kattintva részletes leírás olvasható szakmai pályafutásáról, archív felvételekkel illusztrálva. A filmre visszatérve, Weinsteinék mintha a fejükbe vették volna, hogy márpedig komoly, drámai munkával, csak azért is ringben szereznek díjhegyeket, nem? A Mélyütés elfekvése meg sem kottyant nekik. Lényeg, hogy a Hands of Stone áprilisi, bemelegítő teaserét követően, az első igazi menetben a hivatalos trailer mutatkozik be most.

Címkék

sport trailer cannes john turturro poszter usher forum hungary drama robert de niro poster ellen barkin adaptation biopic weinstein ruben blades edgar ramirez cannes 2016 jonathan jakubowicz

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr528904438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása