aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter + van képünk hozzá + werkfilm: shin gojira/godzilla resurgence (2016) Richter Géza
2016. július 20. 19:50:25

Kategória: film 6 komment

Jövő hét pénteken születik újjá az istenszörny a japán mozik vásznán. Ennek örömére új előzetesben riogat az óriásgyík, amiből kurta tévészpotokat is faragtak. Hozzáraktuk Higucsi Sindzsi rendező interjúját – no nem mintha egy kukkot is értenénk belőle, de hátha akad, aki igen –, két új posztert, néhány jelenetfotót, a kaidzsukirály makettjének képeit Takeja Takajuki trükkmester keze alól, valamint két ehhez készült vázlatrajzot: a korábbi cuccokkal együtt összesen 7 videó, 4 plakát és 21 fotó vár rátok.

Címkék

horror sci-fi trailer interview sci fi 3d godzilla poszter drama action tv spot werk werkfilm imax poster adventure monster movie toho film kep asian cinema film kep lesi filmkep filmkep lesi asian movies

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr548903706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vénkujon 2016.07.21. 08:02:26

iszonyú gagyinak tűnik. beöltöztettek valakit gyíknak. talán egy jappánt. :)

para_noir 2016.07.21. 08:57:39

Ez valami Asylum film lesz? :)))) Borzasztó tré, a techmániás japánok tényleg megnéznek ilyen gagyi szart?

Hizdahr zo Loraq 2016.07.21. 09:41:38

@para_noir: Nem csak megnézik, de szeretik is. Ez az a közönség, akik kiröhögték az amerikai Godzillát, hogy milyen gagyi. ;)

Hizdahr zo Loraq 2016.07.21. 09:44:08

@vénkujon: Én próbáltam nézni japán horror-filmeket, istenbizony, de európai szemmel legkevésbé sem ijesztőek. Más kultúra, ennyi. Gojira of Nippon. :)

Wyx23 2016.07.21. 17:35:07

Checklist-et lehetne vezetni a tipikus átlagemberi gyökér reakciókból: itt az örök kedvenc "gagyi" szó, az Asylum, mint egyetlen ismert összehasonlítási alap, a túlzásba vitt szmájlik, filmeffekteken való rágódás, jelmezek felemlegetése, hülyeségek terjesztése más országok közönségéről, és ez a fura elvárás, hogy minden film nézzen ki úgy, mint egy több száz millás amcsi digitális katyvasz. Tökéletesen átjön egy tízévesek által összegányolt YouTube comment section fincsi hangulata, ha ez volt a cél. Valaki dobjon még be egy kis weeb-ezést és Evangelion fanboy-kodást, azzal legalább megemelnénk a színvonalat egy gyengébb 4chan thread szintjére.

A japán filmeknek tizedannyi pénzük sincs, mint amennyit az USA pazarol a látványfilmjeire, de az előzetes ehhez képest is meglepően jól néz ki. Bár reméltem, hogy azt a zoknibábszerű fejrázást kivágják.

@doggfather:
Mi mást várhatnánk Anno-tól és csapatától? Inkább attól tartok, hogy az üléstermes, politikás részek túl unalmasak lesznek, a szereplők meg laposak. Ez annyira jellemző a műfajra, és az igazi szégyen az lenne, ha most sem sikerülne túllépniük ezeken a hiányosságokon.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása