aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: edge of winter (2016) Richter Géza
2016. július 07. 14:46:31

Kategória: film Szólj hozzá!

Rob Conolly operatőrként és technikusként szerzett szakmai tapasztalatot, mielőtt saját ötletei megvalósításába fogott. A 2009-es Sundance-en már az Our Neck of the Woods című rövidfilm író-rendező-producereként hívta fel magára a figyelmet. A teljes művet ingyen közzétette saját videocsatornáján, így alább azt is megnézhetitek. A bejegyzés apropója azonban nagyjátékfilmes debütálása: az Edge of Winter független produkcióként készült, és első ránézésre ígéretes alkotásnak tűnik. Éljen a kis költségvetés!

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201607/edge_of_winter_poster_01_b.jpg

Az ismét tripla munkakört betöltő Conolly fajsúlyos lélektani thrillert forgatott, amiben a főszerepeket Joel Kinnaman és Tom Holland játssza, mondhatni két húzónévként. A szuperhősős-képregényes ziccerpoénokat most csak azért is kihagyjuk. Bár a plakát nagyjából a D-vitamin súlyos hiányában szenvedő pedellus és a fejüket folyton lógáson törő, rosszcsont örökmozgók csörtéjét ígéri, amolyan "a Reszkessetek, betörők! találkozik a Hóból is megárt a sok 2. - Korai évek munkacímű rajongói filmmel"-stílusban, az előzetes ennél jóval többel kecsegtet. A szinopszis részletei a folytatásban olvashatók.

Elliot Baker elvált apaként kapva kap az alkalmon, hogy több időt töltsön ritkán látott fiaival, egy szorosabb kapcsolat kialakításának reményében. Elvállalja a tizenöt éves Bradley és három évvel fiatalabb öccse, Caleb felügyeletét, amíg anyjuk, Karen elutazik új férjével. A remek családújraegyesítési lehetőség gyorsan rémálommá változik, miután egy kihalt faházban rekednek éjszakára a tomboló hóvihar miatt. A fivérek hamar a vártnál jóval többet tudnak meg eddig alig ismert apjukról, és arról, hogy mit jelentenek ők igazán neki a vérségi kötelék és a túlélés eme lebilincselő történetében. (Esetleg Ragyogás? Vagy hülyeség?)

Címkék

indie trailer thriller independent poszter drama short film poster disaster movie joel kinnaman tom holland short movie rob conolly edge of winter

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr788872568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása