aeon flux

ready for the action now, danger boy?

új színészek a thor harmadik részében Takács Máté
2016. május 21. 11:12:00

Kategória: film 1 komment

A 2017 őszén érkező, sokadik fázisú Marvel-moziban a visszatérő Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idris Elba és Anthony Hopkins mellé kétségtelenül izgalmas nevek társulnak Jeff Goldblum és Karl Urban személyében. Előbbi bizonyos Grandmaster, utóbbi pedig Skurge szerepében látható, a képregénytudorok pedig majd megmondják, mit is jelentenek ezek. Feltűnik még rajtuk kívül Cate Blanchett és a Creed - Apollo fiában látott Tessa Thompson is.

thor_3.jpgA dátum már más, mióta a rendező leszerződött...

Címkék

disney marvel thor jeff goldblum cate blanchett anthony hopkins sequel superhero karl urban idris elba chris hemsworth tom hiddleston

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr758736100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megnevezhetetlen · http://www.facebook.com/xyzdg1981 2016.05.21. 23:58:23

A Nagymester az Univerzum Öregjeinek/Atyáinak nevezett csoport egyik tagja akárcsak a Gyüjtő (ők olyan halhatalanok akik a Világmindenség első fajainak utolsó túlélői); Skurge-öt (más néven Hóhért), aki anno nem túl szimpatikus tevékenységével sok problémát okozott, majd amint megjavult és szövetkezett Thorral Hela (ld. majd Cate Blanchett) ellen, szanálásra került (minden értelemben), később a képregényben ő támasztja fel, hogy céljait szolgálja - dióhéjban kb. ennyi :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása