aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the light between oceans (2016) Richter Géza
2016. február 26. 10:56:17

Kategória: film 1 komment

A Blue Valentine (2010) és a Túl a fenyvesen (The Place Beyond the Pines, 2012) forgatókönyvíró-rendezője, Derek Cianfrance következő munkáját bő egy éve várjuk, amiben M. L. Stedman azonos című kötetét adaptálta. A tengerentúlon 2016. szeptember 2-án debütáló The Light Between Oceans bivalyerős szereplőgárdával büszkélkedhet: a főszerepekben Alicia Vikander, Rachel Weisz és Michael Fassbender küzd a nézői szívekért. A szinopszis és az előzetes alapján a direktor ismét fajsúlyos témához nyúlt, amikor a regény mozgóképes feldolgozását választotta. Sós víz biztos nem csak a vásznon folyik majd.

Tom Sherbourne (Michael Fassbender), egy világítótorony őre, és felesége, Isabel (Alicia Vikander) Nyugat-Ausztrália partjainál élnek. Amikor felfedeznek egy kislányt, akit egy mentőcsónakban vetett partra az óceán, úgy döntenek, sajátjukként nevelik fel. Ahogy azonban a csöppség növekszik, meg kell tapasztalniuk tettük következményeit, különösen azután, hogy találkoznak egy nővel (Rachel Weisz), aki körülbelül ugyanakkor vesztette el a férjét és a babáját, egy kislányt a tengeren, amikor Tom és Isabel örökbe fogadták gyermeküket.

Címkék

trailer disney drama rachel weisz dreamworks adaptation michael fassbender alexandre desplat derek cianfrance alicia vikander

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr908421058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ficus Cucis 2016.02.26. 11:55:27

gratulálok a könyv írójának; gyakorlatilag lenyúlta Verne A Cynthia hajótöröttje c. regényének sztoriját.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása