aeon flux

ready for the action now, danger boy?

készül a kickboxer reboot folytatása Richter Géza
2016. február 04. 00:23:54

Kategória: film 5 komment

Még bemutatódátuma sincs a franchise újraindításának szánt Kickboxer: Vengeance címet viselő darabnak, máris hozzáfogtak a második epizód, a Kickboxer: Retaliation (mindig Kickstartert írok...) előkészületeinek. Az eredeti filmsorozat főszereplője, a karrierjét annak idején Kurt Sloane eljátszásával(?) megalapozó, magyar közönségkedvenc Jean-Claude Van Damme Durand mesterként zarándokol el gyökereihez, míg az új, bátyja kegyetlen meggyilkolása miatt bosszút esküdő címszereplő az eddig elsősorban kaszkadőrként jegyzett Alain Moussi (X-Men: Az eljövendő múlt napjai, Tűzgyűrű) lesz.

Szerencsétlen végzetű fivérét, Ericet a számtalan harcművészeti alkotásban rosszfiút megformáló Darren Shahlavi alakítja, aki a való életben nem különben tragikus hirtelenséggel hunyt el tavaly januárban, mindössze 42 évesen. Halálát érelmeszesedés miatt fellépő, végzetes szívroham okozta álmában, a Vengeance-ben pedig a vérszomjas thai bokszoló, azaz Dave Bautista Tong Póként felelős érte. (Gyermekkorom két nagy kedvenc, rettegett főgonosza Michel Qissi és Bolo Yeung a Véres játékokból.) Nem értem a gyártót, hiszen a mostani bejelentéssel gyakorlatilag ELSPOILEROZZA a premier előtt álló remake-et azzal, hogy közli és posztert is megjelentet róla, miszerint Moussi ellenfele nem Bautista lesz a Retaliationben, valamint hogy Van Damme szintén repetázni fog a szenyó, csúnya bácsik elleni harcban.

kickboxer_retaliation_poster_01.jpg

Kétség ne férjen hozzá, hogy milyen forgatókönyv fog érvényesülni az első rész befejezésében, a végső leszámolás során. Vagy a népszerű belga nívóján luxus számon kérni bármi ilyesmit, és egy marék kavics bonyolultságával bíró film újraforgatásától ne várjunk túl sokat? Mindenesetre nem más lesz pusztakezes gazfickóként az új Kickboxer 2-ben látható, mint a Trónok harcából harmadik Lovagló Hegyként roppantul ismert Hafþór Júlíus "Thor" Björnsson. A bunyós élet krémjének színvonalát Gina Carano emeli még annál is magasabb szintre, mint amilyen nélküle lenne a projekt, Már valóban csak az maradt nyitott kérdés, hogy vajon a mozi hanyadik percéig kell majd várnunk az első spárgára?

Címkék

remake reboot poszter jean claude van damme casting poster martial arts sequel kickboxer gina carano A filmhir dave bautista film hir kickboxer vengeance kickboxer retaliation alain moussi hafthor julius bjornsson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr848358346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2016.02.04. 10:12:41

"Az eredeti filmsorozat főszereplője, a karrierjét annak idején Kurt Sloane eljátszásával(?) megalapozó, magyar közönségkedvenc Jean-Claude Van Damme Durand mesterként zarándokol el gyökereihez, míg az új, bátyja kegyetlen meggyilkolása miatt bosszút esküdő címszereplő az eddig elsősorban kaszkadőrként jegyzett Alain Moussi (X-Men: Az eljövendő múlt napjai, Tűzgyűrű) lesz." - most akkor mi van? mert én úgy emlékszem, hogy az eredetiben is megölik főhősünk bátyját és bosszút esküszik. Van Damme ebben a filmben volt Durand mester vagy egy másikban? Kicsit egyszerűbben és egyértelműbben is lehetne fogalmazni.

purple rain 2016.02.05. 07:20:06

Rosszul emlékszel Manóka, csak lenyomorítja Tong Po. Végig ott van a filmben tolószékben a bátyus.

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2016.02.05. 08:14:34

bocsánat, de Dave Bautista nem Tong Lót játssza, hanem Tong Pót.

Csaba Turbucz 2016.02.07. 14:04:47

@Repce Manó: a Sasha Mitchell féle Kickboxer 2 - ben lövi fejbe Tong Po Kurt-öt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása