aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: guardians of the galaxy vol. 2 (2017) Richter Géza
2016. január 12. 20:38:22

Kategória: film 1 komment

James Gunn lassan hozzálát A galaxis őrzői folytatásának, ráadásul azzal büszkélkedhet, hogy a Vol. 2 lesz az első film, amit valaha 8K kamerával készítenek. Az eszköz a RED Digital Cinema WEAPON típusú gyártmánya, ami a maximális nézői élmény érdekében még élesebb kép és gazdagabb színvilág rögzítésére képes. Az író-rendező egyébként azt állítja, az első epizódban még mindig akad egy "húsvéti tojás", amit senki sem talált meg, és amiről ő sosem fogja elárulni, hogy mi az. Mint ahogy azt sem, melyik Marvel-hős lesz Peter Quill földönkívüli apja, sőt a véletlen spoilerezés elkerülése érdekében a továbbiakban nem kívánja kommentálni az erről szóló pletykákat. Az már biztos, hogy az első epizód gárdájából Lee Pace kivételével mindenki, még Karen Gillan, Michael Rooker és Sean Gunn is visszatér, ám ezen kívül elhangzott néhány meglepő hír és érdekes név a szereposztás kapcsán.

gotg_vol_2_02.jpg

Jó darabig reménykedhettünk Matthew McConaughey csatlakozásában a Marvel Moziverzumhoz, de egyelőre hiába az elismert színész régi vágya egy velejéig romlott, képregényes gonosztevő életre keltése, a stúdiónak nem sikerült tető alá hoznia vele a megállapodást. Pedig ha valamire, hát az MCU "szörnypanoptikumára" igazán ráférne már egy árnyalt főgonosz, különösen, hogy Kevin Feige producer korábban úgy nyilatkozott: Thanos (Josh Brolin) nem teszi tiszteletét az űropera második felvonásában. Igaz, a karakter kilétét a fentiek szerint titkolják az alkotók, de hivatalosan megerősítették, hogy tárgyalnak Star-Lord nemzőjének eljátszásáról. A relatíve újoncnak számító, francia-kanadai Pom Klementieff-et (fent: középen) egyelőre ismeretlen figura alakítására szerződtették. Egyes források tudni vélik, hogy a hölgy, akit Spike Lee Oldboy-ában láthattunk, Mantis (Sáska), az eredeti, nyomtatott Őrzők egyik alapító tagjának bőrébe bújik. A direktor elárulta, hogy David Bowie-val szinte már véglegesítették egy cameo részleteit, amit a művész tegnap bejelentett, váratlan halála hiúsít meg.

gotg_vol_2_01.jpg

Zoe Saldana lelkesen tette közzé az első trutymós forgatási fotót magáról, viszont úgy tűnik, kisebb bakot lőtt, amikor örömét világgá kürtölve gratulált Benicio Del Torónak a Sicarióban nyújtott teljesítményéhez, és üdvözölte őt Taneleer Tivan szerepének megismétlése kapcsán, amit sokan (mi is) készpénzként kezeltek. Ehhez képest a mexikói aktor a legfrissebb újságírói kérdésre azt válaszolta, nem hiszi, hogy megjelenne a Vol. 2 kockáin, mivel az esetleges foglalkoztatásáról nem értesítették, és azzal már bőven túllépték a lehetséges határidőt, bár a jövőben szerinte fel fog tűnni. Del Toro nem a levegőbe beszél, eléggé be van táblázva, mivel nagy erőkkel gyúr a Star Wars: Episode VIII előkészületeire. Esélyes, hogy egy darabig nélkülöznünk kell a Gyűjtőt.

Címkék

sci-fi disney comics marvel comedy sci fi 3d kurt russell casting david bowie benicio del toro imax matthew mcconaughey josh brolin vin diesel michael rooker bradley cooper zoe saldana james gunn pom klementieff sean gunn lee pace chris pratt filmhir film kep filmkep guardians of the galaxy dave bautista karen gillan film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr778266628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LasDen 2016.01.12. 22:36:23

Kár, pedig Tivan az érdekesebb karakterek közé tartozott még ily kevés játékidővel is...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása