aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer: a hűséges [allegiant] (2016) Takács Máté
2015. december 03. 09:40:00

Kategória: film 2 komment

A beavatott-sorozat márciusban érkező harmadik része szinkronizált előzetesének (ezt egy szuszra olvassátok!) igazán érdekes pontja, hogy Jeff Daniels megint Féktelenül és 101 kiskutya-beli magyar hangján szól. Hát, ezek se mai filmek...

Címkék

trailer naomi watts letay dora jeff daniels maggie q octavia spencer shailene woodley theo james trailer magyar divergent varga gabor miles teller gaspar kata szabo sipos barnabas ansel elgort

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr548135074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2015.12.05. 09:25:59

Ami azt jelenti, hogy Szabó-Sípos Barnabás. Nade akkor most ő visszatért? Már nem találja megalázónak a szinkron fizetéseket?

Ficus Cucis 2015.12.06. 16:30:09

a Holnapoliszban már ő volt Clooney hangja, ahogy a Hail Caesar előzetesében is. gondolom többet kér, és van, amikor meg is adják neki.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása