aeon flux

ready for the action now, danger boy?

fogyassz két rövidet: archer vs. bond vol. 1-2 Richter Géza
2015. november 11. 17:38:10

Kategória: fun film tv Szólj hozzá!

Sejthető volt, hogy a SPECTRE premierje a mémek támadását vonja majd maga után, és az sem tűnt éppenséggel kétségesnek, hogy ezek között a Sterling Archerrel közösre vágott videók mennyiségben előkelő helyen fognak végezni. Kiválasztottunk kettőt a digitális játszóterünket ellepő mashupokból, amiről úgy gondoljuk, megéri a rászánt néhány percet, így most dupla dózisban küldhetitek le a rövidet.

archer_vs_bond_a.jpg

Az angol nyelvű kisfilm érdekessége, hogy úgy illesztették egymás mellé a darabkáit, mintha a két alfakém egymással társalogna, a folytatás pedig egy honfitársunk által összerakott animáció. A Fantom visszatér előzetesének magyar szinkronjához passzintott képek az itthoni Comedy Centralon futó rajzfilm 6. évadából származnak. Kicsit döcögős a hangok és arcok párosítása, de azért kellemes matéria.

Címkék

comedy central youtube mashup trailer tv show bond comedy animation dailymotion parody daniel craig short film spectre fx tv sorozat judy greer fanmade archer short movie spy movie trailer bootleg trailer magyar h john benjamin

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr678070834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása