aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van valami dvd Takács Máté
2015. november 04. 19:55:00

Kategória: film 2 komment

Tegnap jelent meg DVD-n az utóbbi idők legnagyobb magyar meglepetése, a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan. Az egy éve bemutatott vígjáték még mostanság is napi szinten elcsíphető a mozikban, miközben hatvanötezredik nézőjét ostromolja. Furcsa és megmagyarázhatatlan volna, ha nem akarnád a polcodon tudni!

van_dvd.jpg

Címkék

dvd magyarfilm comedy dvd borito dvd release

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr808050994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jester. 2015.11.04. 22:03:21

NINCS sok kedvem megnézni ezt a filmet. Talán egyszer, ha a tévében adják.

exilis 2015.11.05. 12:45:36

Megnéztem tegnap. Ami nagyon jó, az hogy nem modoros, természetes és szerethető figurák, jó zene, jó fényképezés, néhol jó humor. CSAK: Sajnos nincs egy épkézláb sztori, ami köré ez felépülne. Ha írt volna valaki egy sovány szerelmes-vígjáték szkriptet, és ezeket a karaktereket ás ötleteket oda pakolták volna bele, akkor egy csoda lett volna, és ez lenne az utóbbi 20 év legjobb magyar filmje. Így viszont 1 óra után elkezdtem unni, sztori nagyjából nincs, a vicces figura tengés-lengése önmagában másfél órán keresztül nem tud lekötni. Kár érte, de annyiból jó, hogy látszik a komoly lehetőség a csapatban, talán egyszer össze is hozzák a tuti filmet.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása