aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: chi-raq (2015) Németh Barna
2015. november 04. 08:52:00

Kategória: film 2 komment

A mostanában elég halványan pislákoló, de még mindig szörnyen dühös Spike Lee legújabb jointja több szempontból is érdekes vállalkozás. Először is, a hírek szerint Lee a hét szűk esztendőt követően végre újra azt az oldalát mutatja, amivel a Szemet szemért idején berobbant a világba. A másik ebből következik, hiszen ha tényleg azt a minőséget produkálja, akkor nem csak a Netflix és a Beasts of No Nation, hanem az Amazon első mozis kirándulása is részese lehet a díjszezonnak a Chi-raq jóvoltából.

Ez persze egyelőre "long shot", de annyi bizonyos, hogy Lee ötlete már önmagáért is megér egy misét. A rendező a híres ókori darab, a Lüszisztraté modern kori feldolgozását készítette el, amelyben nők szövetkeznek a béke érdekében, miután egy eltévedt golyó megöl egy kisgyereket. A klasszikus forma és a sajnálatosan időszerű tartalom találkozása millió buktatót rejt magában, de ha a rendező sikerrel jár, lehet belőle fontos film. 

A főbb szerepekben Samuel L. Jackson, Wesley Snipes, Angela Bassett, Jennifer Hudson, Nick Cannon és John Cusack látható majd a decemberben debütáló filmben, ez pedig itt az első trailer:

Címkék

trailer john cusack samuel l jackson wesley snipes spike lee angela bassett

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr98049290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gál Zoltán (ICR) 2015.11.04. 09:21:12

a hét évet hogy érted? a szerzői filmjeiben sztem nem nagyon volt törés (minőségben annál inkább)
de pl a 2012-es red hook summer igazi visszatárese brooklynba, ami tetszett is, nem úgy a tavalyi 'ganja and hess' blaxploitation feldolgozása

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása