aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer + poszter: a szerelem útján [before we go] (2014) Richter Géza
2015. október 21. 16:23:52

Kategória: film 1 komment

Chris Evans két Marvel-kaland között tavaly ismét lerakta a vibrániumpajzsot, ám az egy évvel korábbi szünethez képest a 2014-es Torontói Filmfesztiválon bemutatkozó rendezői debütálása nem az apokalipszis után egy szupervonaton, hanem napjaink New Yorkjában játszódik. Az egy éjszakás románc egymásba futó idegenekről szóló alapötlete kissé a Mielőtt felkel a Nap (Before Sunrise, 1995) sztorijára hajaz, az eredeti címről nem beszélve. A férfi főszerepet hogy, hogy nem szintén az Amerika Kapitányként elhíresült színész kapta, míg partnereként a Sötétségben - Star Trek üdvöskéje, Alice Eve domborít. A film a hazai mozikban november 12-én startol, a magyar feliratos előzetes a folytatásban található.

before_we_go_magyar_poszter_b.jpg

Címkék

trailer toronto comedy poszter drama poster romance chris evans alice eve magyar poszter poszter magyar trailer magyar ads service magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr658009823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2015.10.21. 17:52:22

A magyar cím elrettentő, de a trailer alapján szimpatikus a film - lehet, hogy megnézem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása