aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: sherlock - victorian special (2015) Richter Géza
2015. október 08. 02:17:21

Kategória: tv Szólj hozzá!

Közeledik a karácsony, ami a mozgóképes szórakoztatás szempontjából is különleges időszaka az évnek. A számos, nagyvászonra álmodott csoda mellett hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a világon nem mindenhol kell feltétlenül moziba kimozdulni az extra élvezetek miatt, és van, ahol az otthon melegében nyújtott örömök nem minden ünnepen a Reszkessetek, betörők! hagyományában teljesednek ki. Bizony, még az is előfordul, hogy az állandó ismétlések helyett ilyenkor a külön az erre az alkalomra készített újdonságok szállnak versenybe az élmények csúcsra járatása érdekében. A Sherlock viktoriánus korba (vissza)helyezett különkiadása például nálam simán felveszi a versenyt bármilyen, fa alá helyezett meglepetéssel. Főleg a zsírúj előzetese alapján.

sherlock_victorian_special.jpg

Címkék

bbc trailer tv show history sherlock crime tv sorozat sherlock holmes martin freeman amanda abbington steven moffat benedict cumberbatch lars mikkelsen una stubbs rupert graves mark gatiss tv trailer louise brealey andrew scott tv-trailer jonathan aris vinette robinson victorian special tom brooke

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr967948602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása