aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: triple 9 (2016) Richter Géza
2015. október 08. 11:03:01

Kategória: film Szólj hozzá!

A Triple 9 első előzetesét elnézve úgy tűnik, John Hillcoat ismét bebizonyítja, hogy a hetedik kontinensen mennyivel szőrösebb tökű legények teremnek, mint bárhol máshol a planétán. A western és az apokalipszis már a múlté, de az urbánus dzsungel legalább annyira pokoli terep, mint Az ajánlat (The Proposition, 2005), Az út (The Road, 2010) vagy a Fékezhetetlen (Lawless, 2012) sivár mikrokozmosza. A tisztességes bűnözők és korrupt zsaruk félvilágának határmezsgyéjén egyensúlyozó, kétes alakok egy rendőr likvidálására szövetkeznek, hogy összehozzák a senki földjének legnagyobb rablását.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201510/triple_9_poster_01_b.jpg

Az biztos, hogy a rendező körül csak úgy nyüzsögnek a tehetségesebbnél tehetségesebb nénik és bácsik, akik ráadásul jelenleg a legtrendibb formák a placcon. Hillcoat nem csupán a gyöngyvászonról, de a tévéképernyőről is szemezget, így Omar Little-t, Daryl Dixont vagy Jesse Pinkmant is ismerős arcként üdvözölhetjük Sólyom, a NASA misszióvezetője vagy Csodanő mellett. Woody Harrelson már megint vagy még mindig megvesz milligrammra, ilyen rövid idő alatt, egyszerűen félelmetesen profi a csávó. (Izé, a druszám kisöccsének azért szólhatna valaki, hogy most már kiengedheti a Hideg nyomon (Gone Baby Gone, 2007) óta benntartott levegőt, mert úgysem hiteles sem a lazasága, sem a keménysége. Csak mondom.) Érdekes még a forgatókönyvíró személye, ugyanis a relatíve újoncnak számító Matt Cook ezen a projekten kívül futó munkáiban kapásból olyanok társaságába keveredett, mint Josh Brolin, Liam Hemsworth, Olivia Munn, Luke Evans vagy William Sadler. Tudhat valamit. Például ilyen súlyos képet festeni arról, amikor egyszerre többen veszítik el a fejüket...

Ja, a lényeg! Az hagyján, hogy Kate Winsletet abszolút nem ismertem fel, de miatta most szépen elslattyogok alsót cserélni. Nem viccelek, simán összerittyentettem magam tőle. Imádom a nőt.

Címkék

trailer poszter drama action kate winslet poster crime woody harrelson chiwetel ejiofor casey affleck anthony mackie john hillcoat norman reedus clifton collins jr aaron paul crime movie michael kenneth williams gal gadot open road films triple 9 matt cook

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr117948838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása