aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 40. hét) Takács Máté
2015. október 01. 09:02:00

Kategória: film 1 komment

Hosszú házasság, szabad éjszaka, messzi számkivetettség, falrengető koncertturné. Heti bemutatók.

  • 45 év (45 Years). Négy és fél évtizednyi házasságra árnyat vet egy öt évtizede halott harmadik személy. Tom Courtenay pedig öt évtizede játszotta el első Oscar-jelölt szerepét. Súlyos számok. | 2D, feliratos, 95p, 12+, Cirko.
  • Hercegnők éjszakája (A Royal Night Out). Elhajlási engedélyhez jut a két brit trónörököspalánta a győzelmi napon, avagy Margit és Bözsi bulitörténelmet írnak. | 2D, feliratos, 97p, 12+, A Company.
  • Mentőexpedíció (The Martian). A cselekmény csak 225 millió kilométerre van: a sikerregény sikeresnek ígérkező filmváltozatában Marslakó Matt megmentése a cél. A Ház az erdő mélyén forgatókönyvírójától és a G.I. Jane rendezőjétől. | 2D/3D/4DX, szinkronizált/eredeti nyelvű, 141p, 12+, InterCom.
  • Roger Waters: A Fal (Roger Waters: The Wall). Nem kell ide gondolatirányítás, anélkül is megnézendő: koncert-dokumentumfilm a Pink Floyd első számú emberéről és emberétől (hiszen társrendezte is) a 2010-13-as turné anyagából. | 2D, feliratos, 132p, 12+, Pannónia.

Te mit nézel (meg)?

(bemutatónaptár)

Címkék

music comedy sci fi matt damon drama ridley scott intercom documentary romance adaptation tom courtenay cirko film brit flick heti bemutatok 3D cinema a company hungary pannonia entertainment

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr597874904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gulliverfoyle 2015.10.01. 11:28:49

"a G.I. Jane rendezőjétől" :D:D:D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása