aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 39. hét) Takács Máté
2015. szeptember 24. 09:04:00

Kategória: film 2 komment

Rövid életre ítélt leányok, kései kezdésre vállalkozó úriemberek, utolsó törzstagok, kéjelgő fiatalok. Heti bemutatók.

love_3d.jpg

  • Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni (Me and Earl and the Dying Girl). Működik a leukémia: magánzó srácot halálos beteg iskolatárslány mellé rendel az anyja. Ebből kisülhet bármi, például egy jó film, itt is-ott is. | 2D, feliratos, 105p, 12+, InterCom.
  • A kezdő (The Intern). Robert De Niro kikezd a fiatalokkal, Anne Hathaway pedig tilt, tűr, majd támogat(ásra szorul). Nancy Meyers tudja, mi kell főnöknőnek, de két órás játékidő alá menni nem. | 2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 121p, 12+, InterCom.
  • A kígyó ölelése (El abrazo de la serpiente). Átvitt értelem, üres kérgek, évtizedeket igénybe vevő kutatás egy gyógynövény után az Amazonas mentén. Dél-amerikai kalandfilm, fekete-fehérben és színesben. | 2D, feliratos, 125p, 12+, Cinefilco/Magyarhangya.
  • Szerelem (Love). A Visszafordíthatatlan rendezője megint incselkedik: térhatású szerelmi szexfilm, amitől Lars von Trier is megbotránkozna, ha tudna olyat. | 2D/3D, feliratos, 135p, 18+, Vertigo.
  • Volt egyszer egy vadnyugat (C'era una volta il West). Lesz most még egyszer: a filmklasszikus definíciójának számító Leone-western negyvenegy és fél évvel eredeti premierjét követően visszagyűrűzik. | 2D, feliratos, 175p, 16+, Pannónia.

Te mit nézel (meg)?

(bemutatónaptár)

Címkék

indie comedy drama robert de niro intercom anne hathaway nancy meyers magyarhangya gaspar noe eurocinema vertigo media heti bemutatok 3D cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr937815524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isvaen 2015.09.24. 09:12:05

"Működik a leukémia:" fú b*meg. ez meredek volt. de nekem tetszik :o)

NorthopViggo 2015.09.24. 21:44:45

Me and Earl jöhet. A következő hetekben annyi ígéretes film jön majd, hogy nehéz lesz lépést tartani.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása