aeon flux

ready for the action now, danger boy?

bíborhegy mégis egy héttel hamarabb Richter Géza
2015. szeptember 07. 23:51:09

Kategória: film Szólj hozzá!

Guillermo del Toro rajongói örvendezhetnek, mert a Bíborhegy mégis a korábbi terveknek megfelelően, október 15-én kerül a hazai mozikba. Július végéig ez a dátum volt ismert, ám augusztus elején a premiert átütemezték egy héttel későbbre, október 22-ére. Hét nap nem a világ, de a legtöbben ismerjük a hasonló halasztások miatt érzett bosszúságot, így aztán kellemes meglepetésként érkezett ma a magyarországi forgalmazó, a UIP-Duna Film értesítése a változásról, ami ebben az esetben az eredeti állapot visszaállítását jelenti. Ennek örömére a folytatásban megnézhetitek a legutóbbi, magyar feliratos előzetesen kívül a várva várt horror galériáját karakterposzterestül, jelenetfotóstul, Mondo-plakátostul.

crimson_peak_08_b.jpg

UPDATE: Tetemes mennyiségű elemmel bővült a galéria: van köztük jelenetfotó és korábbi kép jobb minőségű cseréje vegyesen, sőt némelyikre még informatív felirat is került. A legérdekesebbek mégis talán az október közepén megjelenő, a film vizualitását körüljáró, The Art of Darkness című kötet oldalai. A kiadvány bemutatja, hogyan készült a Bíborhegy látványvilága a díszletektől kezdve a kosztümökön át a gépekig, igazi tobzódás a csodaszép és baljóslatú kreativitásban; ráadásul a címe viccesen összecseng Tim Roth és John Malkovich filmjéével és az az alapjául szolgáló regényével. A Heart of Darkness (magyarul A sötétség mélyén) volt egyébként az Apokalipszis most irodalmi alapanyaga is.

UPDATE2: Bár még pár napja is úgy tűnt, a magyar forgalomban ugyanolyan korhatári besorolást kap a mozgókép, mint a nemzetköziben, végül 16-os helyett 18-as lett a karikája.

Címkék

horror trailer guillermo del toro poszter drama universal poster mia wasikowska jessica chastain charlie hunnam tom hiddleston magyar poszter filmhir uip duna film poszter magyar trailer magyar crimson peak magyar trailer film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr287767914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása