aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-poszter + van képünk hozzá + szereposztó dívány: ash vs evil dead (2015) Richter Géza
2015. augusztus 20. 15:22:08

Kategória: tv 2 komment

Ollókezű Edward sem áll távol a szívemtől, de a vágóeszközöket végtagjuk részeként használó (és így vágtagot létrehozó?), fiktív hősök személyes panteonjában nálam mindig Ash Williams lesz az első. Egy láncfűrész az egy láncfűrész, simán üt tíz ollót is. Természetesen az emblematikus szerszám központi látványelem a Starz csatornán október 31-én, stílusosan Halloween estéjén, 9 órakor induló sorozat most megjelent poszterén is. Sam Raimi nem hazudtolta meg magát, hiszen a kompozíció másik kiemelt hangsúlyt élvező eleme a rendező legendás, 1973 Oldsmobile Delta 88 márkájú autója, ami az összes eddig filmjébe bekerült. A járgány a folytatásban még egyszer látható, a gazdája és a címszereplő mellett Robert Tapert támaszkodik formás hátsójának – ők hárman a műsor executive producerei. A plakát debütálásának apropóján összeszedtük az elmúlt időszakban felgyülemlett fotókat, így azzal együtt összesen harmincöt nagy felbontású és két méretű kép várja veletek a megismerkedést alant.

ash_vs_evil_dead_09_b.jpg

Jó néhányat az Entertainment Weekly hozott le exkluzív tartalomként, szerencsére ezek zöme már fellelhető korrekt minőségben, a Necronomicon oldalai pedig elbírják a vízjelet, az illusztrációk ettől tökéletesen szemrevételezhetők. Többszörösen megleshető végre, hogyan fest Lucy Lawless zombiapokalipszis idején, és a jelenetképeken kívül hatalmas mennyiségű sajtófotót is összegereblyéztünk a sorozat sztárjairól, vagyis a harcos hercegnőről és Bruce Campbell-ről. Esélyes, hogy a rajongók arcára mosolyt varázsol kettejük idétlenkedése együtt és külön-külön, mint ahogy elég valószínű, hogy mindenki más ripacskodást fog látni a fényképeken. Az sem lepne meg, ha a rosszmájúak szerint a páros a teljes színészi tárházát felvonultatta a felvételek készültekor. Én mindenesetre nem sajnálom az extra reflektorfényt, ami esetleg a kultstátuszon túl a 80-as évek meghatározó horrorikonjára és a 90-es évek trash-be hajló tévés fantasy-jének koronázatlan királynőjére vetül. Tényleg, azt hallottátok, hogy tervezik a Xena rebootját? Nem vicc. Olyannyira nem az, hogy legalul ejtünk még pár mondatot a kapcsolódó infókról, ha már szóba került a sztori. Emellett azt is eláruljuk, ki az a színésznő, aki nemrég csatlakozott az Ash vs Evil Dead stábjához, és milyen minőségben tette ezt.

ash_vs_evil_dead_poster_01_b.jpg

Egyik régi kedvencünk, Mimi Rogers lesz Suzy Maxwell, aki Kelly (Dana DeLorenzo), a széria egyik állandó résztvevőjének az édesanyja. A karaktert a korábban kiadott, hivatalos leírás "kezelhetetlen kölyökként" jellemzi, aki "próbálja maga mögött hagyni a múltját". A rutinos művésznő visszatérő szereplőként fogja erősíteni a csapatot, több epizódban feltűnik majd.

mimi_rogers.jpg

ash_vs_evil_dead_01_b.jpg

ash_vs_evil_dead_07_b.jpg

ash_vs_evil_dead_06_b.jpg

ash_vs_evil_dead_10_b.jpg

ash_vs_evil_dead_05_b.jpg

ash_vs_evil_dead_08_b.jpg

ash_vs_evil_dead_02_b.jpg

ash_vs_evil_dead_03_b.jpg

ash_vs_evil_dead_04_b.jpg

ash_vs_evil_dead_11_b.jpg

ash_vs_evil_dead_12_b.jpg

ash_vs_evil_dead_13_b.jpg

ash_vs_evil_dead_14_b.jpg

ash_vs_evil_dead_33_b.jpg

ash_vs_evil_dead_26_b.jpg

ash_vs_evil_dead_15_b.jpg

ash_vs_evil_dead_27_b.jpg

ash_vs_evil_dead_17_b.jpg

ash_vs_evil_dead_23_b.jpg

ash_vs_evil_dead_16_b.jpg

ash_vs_evil_dead_29_b.jpg

ash_vs_evil_dead_28_b.jpg

ash_vs_evil_dead_20_b.jpg

ash_vs_evil_dead_24_b.jpg

ash_vs_evil_dead_32_b.jpg

ash_vs_evil_dead_21_b.jpg

ash_vs_evil_dead_19_b.jpg

ash_vs_evil_dead_25_b.jpg

ash_vs_evil_dead_31_b.jpg

ash_vs_evil_dead_18_b.jpg

ash_vs_evil_dead_22_b.jpg

Lucy Lawless-ről köztudott, hogy mindig szívügye volt Xena második életre keltése, ami nem csoda, hiszen a karrierjét köszönheti az eljátszásának. Három hete még a Herkules-spinoff-beli segítőjét és lelki társát, Gabrielle-t megszemélyesítő Renée O'Connorral közös portrét osztott meg, így eléggé meglepődhetett, amikor a sajtóból értesült a nevével összeforrt harcosnő kalandjainak felmelegítéséről. Ennél jóval kellemetlenebb, hogy miután sajnálkozva cáfolta és pletykának nevezte a hírt Twitterén, persze kiderült, hogy nem zörög a bulvárharaszt, ha nem fújja a csatornaszél; ugyanis az NBC nem túl elegáns megoldással élve őt nem tájékoztatta az elképzeléseiről. Az ügyet az új-zélandi híresség nagyvonalúan azzal zárta rövidre, hogy nyilatkozataiban nem győzte nyomatékosítani, miszerint végtelenül boldoggá teszi az újság, ellenben teljesen kizárt, hogy 47 évesen kibírná ugyanazt a fizikai terhelést, amit annak idején. A rikoltozás jelenlegi és korábbi nehézségeiről nem szól a fáma.

xena_and_gabrielle_b.jpg

Címkék

horror ash gore tv show comedy reboot poszter sam raimi casting poster starz sequel tv sorozat evil dead bruce campbell mimi rogers lucy lawless entertainment weekly zombiemovie tv hir tv poszter tv kep tv poster jill marie jones aved

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr57720326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paráznabillegető 2015.08.21. 15:10:33

remélem jó lesz!
bruce-t nem féltem, adni fogja asht faszán. lucy a spartacusban nem volt rossz, de jó sem, igazából teljesen középszerű, viszont a xenában volt némi komikus eleme, szóval remélem erre fog fókuszálni, és akkor már csak a forgatókönyvön múlik minden!

paráznabillegető 2015.08.21. 15:14:57

ok, megnéztem a trailert.
ez bizony hamisítatlan evil dead! :D
fasza lesz.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása