aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer + tv-poszter: ash vs evil dead (2015) Németh Barna
2015. április 02. 19:48:00

Kategória: tv Szólj hozzá!

Korábban már örvendeztünk, hogy minden idők talán legmenőbb horrorcsávója, Ash visszatér egy tévésorozat erejéig, most viszont már poszterünk és egy nyúlfarknyi előzetesünk (vagy inkább hangulatkeltőnk) is van a Starz csatorna jóvoltából. Bruce Campbell végtelenül lelkes és szabad szájú nyilatkozatai szerint a rajongók afelett érzett csalódottsága hívta létre a szériát, hogy Ash nem szerepelt a remake-ben. Emellett a Walking Deaddel abszolút versenyképes alkotásra számíthatunk, ami – bár tisztelet a kóborlóknak, akiknek a horror, mint műfaj renoméjának helyreállítása köszönhető – nem agyatlan csoszogókat, hanem gyors és eszes élőhalottakat fog felvonultatni, akik képesek emberi alakot ölteni, autót vezetni, stb. A forgatást e hónap végén kezdik Új-Zélandon, a plakátot a sztori és a szereposztás rövid ismertetésével a folytatásban keressétek!

A fűrészkezű Ash Williams az elmúlt 30 évet szörnyvadászattal, a felelősség és a felnőtté válás, valamint a gonosz halottak támadásainak elkerülésével töltötte, ám amikor a hullalények serege az egész emberiség elpusztításával fenyeget, kénytelen szembenézni múltjával, és megküzdeni személyes démonaival - képletesen és szó szerint egyaránt. A további főbb szerepekben főként a képernyőkről ismerős arcokat láthatunk: feltűnik a Sam Raimival kiváló munkakapcsolatot ápoló Lucy Lawless (Xena, a harcos hercegnő), akinek a titokzatos Ruby-ként meggyőződése, hogy Ash felelős a zombik elterjedéséért, és Jill Marie Jones (Az Álmosvölgy legendája), mint Amanda Fisher, a kegyvesztett Michigan állami rendőrjárőr, aki a címszereplő antihős nyomában járva el akarja kapni őt, és bebizonyítani a felelősségét a partnere szörnyű meggyilásában. Ray Santiago (Nevelésből elégséges) Pablo Simon Bolivart alakítja, egy idealista bevándorlót, aki Ash hűséges segédjévé, kvázi fegyverhordozójává válik, Dana DeLorenzo (Kalandférgek karácsonya) pedig Kelly Maxwellt, egy kezelhetetlen kölyköt, aki próbálja maga mögött hagyni a múltját.

evil_deadposter.jpg

Címkék

horror ash trailer teaser gore tv show comedy poszter sam raimi poster starz sequel tv sorozat evil dead bruce campbell lucy lawless zombiemovie tv trailer tv poszter tv poster aved

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr817334192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása