aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a vasóriás visszatér Takács Máté
2015. július 08. 20:44:00

Kategória: film 1 komment

Ha nem perecel A hihetetlen család főszereplőjének hősnevénél is irdatlanabbat a Szuper haver 1999 nyarán Amerikában, talán nekünk sem kellett volna nélkülöznünk mozijainkból, pláne, hogy az ugyancsak a Warner háza tájáról való, egy évvel korábbi A bűvös kardot –ami nem különben vallott odaát kudarcot– még mi is megnézhettük a vásznon.

Na de ennyit a múlton való bánkódásról, mert bár mifelénk továbbra sincs semmi más, csak az első DVD- és VHS-kiadás, a tengerentúlon Brad Bird rendező egy korábbi ígéretéhez híven a vaspajtás ismét beköszön a moziba. Teszi ezt egyetlen vetítés erejéig, vagy legalábbis egyetlen fő vetítés erejéig, szeptember 30-án, amit október 4-én ráadás vetítések követnek gyermekbarátabb időpontban. A bemutatandó, újramasterelt változat 10 perccel hosszabb lesz a korábbinál, lévén két új jelenet is helyet kap benne – remélhetőleg nem csak további autóelfogyasztásokról van szó.

A The Iron Giant: Signature Edition pályafutása itt persze nem ér véget, hiszen perpillanat komoly hiánycikknek számít a film a Blu-ray-piacon. Ősszel ez megváltozik... bízzunk benne, hogy nálunk is!

iron_giant_poster.jpg

Címkék

animation sci fi warner brad bird children movie warner bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr307611288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása