aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer + poszter: danny collins (2015) Richter Géza
2015. május 27. 16:22:30

Kategória: film Szólj hozzá!

Holnap kerül a magyar mozikba a Danny Collins, amiben Al Pacino egy kiöregedett rocksztárt alakít, aki a feladása után 40 évvel kapja meg azt a levelet, amit John Lennon írt neki. Ez egy kicsit megbolygatja a nyugger éveket, élete újraértékelésre és a családi kapcsolatok felelevenítésére készteti a főhőst, akire persze a szerelem is rátalál. Lehet, hogy össze kellett volna hozni Meryl Streeppel? Bár a film kritikai fogadtatása nem egyöntetűen és feltétlenül pozitív, Pacino alakítását mindenhol dicsérik, kiemelve, hogy hosszú évek után végre a valós életkorának megfelelő figura megszemélyesítésében brillíroz. Engem első olvasásra-látásra megvett a sztori. A további szerepekben Annette Bening, Bobby Cannavale, Christopher Plummer, Jennifer Garner, Melissa Benoist, valamint Josh Peck látható, az író és rendező Dan Fogelman volt. A magyarra szinkronizált előzetest a lapozás után találjátok.

danny_collins_magyar_poszter_b.jpg

Címkék

trailer music independent comedy jennifer garner poszter drama poster christopher plummer annette bening josh peck magyar poszter melissa benoist big bang media poszter magyar trailer magyar magyar trailer bobby cannavale dan fogelman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr187496260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása