aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: a hangya [ant-man] (2015) Richter Géza
2015. május 24. 07:42:18

Kategória: film 2 komment

A vélhetően az Empire magazinból származó Matt Damon fotón kívül a júliusi szám címlapjának két változata is napvilágot látott, amiken a magyar keresztségben időközben A Hangyává vedlő Ant-Man feszít, vagy zsugorodik a gyűjtőknek. A szalagcímek szuperhősdömpingről harsognak, és a téma iránt fogékony érdeklődők számára izgalmasabb belbecset ígérnek a külcsínnél, ami – valljuk be – nem túl nehéz feladat. Mivel a Paul Rudd megszemélyesítette, mestertolvajból muszáj Herkulessé váló Scott Langból semmi újat nem mutatnak a borítók, a lapozást követően bepakoltunk némi összegyűlt promóciós képanyagot is.

ant-man_promo_01_b.jpg

ant_man_empire_cover_01.jpg

ant_man_empire_cover_02.jpg

ant-man_promo_02.jpg

ant-man_promo_03.jpg

ant-man_promo_04.jpg

ant-man_promo_05.jpg

Címkék

disney comics marvel empire forum hungary peyton reed michael douglas superhero evangeline lilly paul rudd adam mckay michael pena film kep filmkep ant-man

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr407486570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása