aeon flux

ready for the action now, danger boy?

rengeteg videó a jurassic worldhöz (2015) Richter Géza
2015. május 19. 19:13:51

Kategória: film jatekhaz 2 komment

Van köztük tévészpotként leadott trailer, filmrészlet avagy klip, az InGenről szóló, következő vírusvideó, egy kulisszák mögé kukkantó werk a producer Spielberg, a rendező Trevorrow és a színész Pratt fotózásával, egy Mercedes Benz kupéhoz forgatott reklám, egy videó annak forgatásáról, plusz egy plakát a csomag részeként, a Jurassic World™: The Game játéktrailere, sőt maga a Jurassic Park alapító nagy öregje, John Hammond narrációja is felcsendül az azóta eltávozott Sir Richard Attenborough hangján az egyik kisfilmben. Mivel a Universal gyakorlatilag napi három-négy anyaggal bombázza az érzékszerveinket, ráadásul ugyanazt a paklit kavargatja újra meg újra, egy-egy korábban ismeretlen lapot, vagyis képkockát adva csupán a kupachoz, felmerül, hogy a kevesebb nem lenne több?

jurassic_world_01.jpg

jurassic_world_02.jpg

jurassic_world_mercedes_benz_b.jpg

Címkék

game sci-fi trailer jatek sci fi poszter action universal poster sequel adventure jurassic park richard attenborough monster movie gametrailer bryce dallas howard filmklip chris pratt uip duna film colin trevorrow jurassic world vincent d onofrio

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr917473642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Picard 87 2015.05.19. 20:08:44

A spotok tényleg megszaporodtak az elmúlt hetekben, de én nem bánom :) Bár az tény, egy-kettő már egy két csattanót lecsapott, de a T. rex-et következetesen kerülik, remélem ez így is marad a bemutató ig, őt a moziban akarom újra látni. A Mercedes viseó is jó, a Masrani-InGen vítusvideók (s oldalak) pedig még mindig nagyon jók :)

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2015.05.20. 11:11:33

A Merci reklám már a második részben is elég zavaró volt, remélem nem tolják túl megint....

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása