aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: carol (2015) Németh Barna
2015. május 14. 17:48:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A Cannes-i versenyprogram egyik legjobban várt darabját már most a következő Oscar-szezon biztos befutójaként tartja számon a szakma. Bár Todd Haynes-t láttuk már felsülni, a Patricia Highsmith regény alapján készült Carol tényleg magabiztosabb alapnak tűnik egy sikeres kampányhoz. A film az ötvenes évek New York-jában játszódik, ahol és amikor egy fiatal eladónő beleszeret egy idősebb, férjes asszonyba. A főszereplő karaktereket Cate Blanchett és Rooney Mara keltik életre, további szerepekben pedig Kyle Chandler és Sarah Poulson láthatók.

Ez itt az első filmklip, kattintás után pedig megnézhettek egy másik kis bejátszást is az alkotásból.

Címkék

independent cannes drama cate blanchett todd haynes kyle chandler weinstein rooney mara filmklip sarah paulson vertigo media studiocanal cannes 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr817459572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása