aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 19. hét) Takács Máté
2015. május 07. 09:53:00

Kategória: film 1 komment

Francia szeretők, brit katonalegények, amerikai héroszok. Heti bemutatók.

avengers_age_of_ultron.jpg

  • 3 szív (3 coeurs). Geometriailag aggályos szerelmi felállás, amiben lehet, hogy megint Charlotte Gainsbourg szívja meg. | 2D, szinkronizált/feliratos, 106p, 16+, Cinetel.
  • Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron). Őrültek, de nincsenek egyedül: Ismét birokra kel a szuperhősök elit csapata, s lesz közben városamortizáció, csipkelődés, meg minden, ami ilyenkor szokásos. | 2D/3D/IMAX3D/4DX, szinkronizált/feliratos, 141p, 12+, Forum.
  • A királynőért és a hazáért (Queen and Country). A pláza ásza Vegasban után ismét egy folytatás, aminek első része elkerülte a magyar mozikat: az Oscar-jelölt Remény és dicsőség főhőse felcseperedett, de sorsa még mindig drámai. És így kell John Boormanhoz keverni Kevin Jamest. | 2D, feliratos, 115p, 12+, Vertigo.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

Címkék

forum hungary drama action sequel superhero john boorman charlotte gainsbourg eurocinema cinetel brit flick vertigo media heti bemutatok french cinema 3D cinema avengers age of ultron

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr277436698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolij 2015.05.07. 12:44:31

"2D/3D/IMAX3D/4DX, szinkronizált/feliratos"
Van itt minden, mint a búcsúban :-)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása