aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 17. hét) Takács Máté
2015. április 23. 09:08:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Külsőleg és belsőleg örökifjú hölgyek, nem csak Mizót ivó vérszívók és interjúban üzenő magyarok. Heti bemutatók.

age_of_adaline.jpg

  • Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline). Blake Lively vezetéknevéhez méltón igencsak eleven, hiszen az átlaghoz képest módfelett prolongált élettartammal bír egy különös baleset folyományaként. Vagy csak ivott a Szent Grálból, mert így akar bevágódni Harrison Fordnál. | 2D, szinkronizált, 110p, 12+, Big Bang.
  • Hétköznapi vámpírok (What We Do in the Shadows). Olyanok nem élnek Forksban, ahol nappal is alkonyat van, de Új-Zélandon igen. Most megtudhatjuk, hogy. | 2D, szinkronizált/feliratos, 86p, 16+, Cinetel.
  • Lámpagyújtogatók. "A valaha készített legszövevényesebb és legmélyebb mélyinterjú füzér; formabontó és egyedi, a realitás és a fikció határán egyensúlyozó izgalmas filmszerű kerettörténettel." Nem tréfadolog. | 2D, 107p, 12+, Anjou Lafayette.
  • Party Girl. A hatvanéves Angélique még mindig úgy partizik, mintha 1999 lenne, vagyis korát meghazudtoló módon képezi egy határközeli mulató műsorának részét. Ám mit ad isten, belép az életébe a változás szele. | 2D, feliratos, 96p, 16+, Vertigo Média.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

 

Címkék

harrison ford magyarfilm vampire drama romance blake lively eurocinema cinetel big bang media vertigo media anjou lafayette heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr357391042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása