aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer: terminator - genisys (2015) Richter Géza
2015. április 22. 17:34:14

Kategória: film 5 komment

Öreg hiba, hogy a fordításban végül nem az általunk javasolt becenéven fut a halálosztó pótszülő, no nem mintha a "Papát" nem kellene szoknia a fülnek. Sebaj, a július 2-i bemutatóig még bőven van időnk megbékélni a megszólítással, amiben leginkább a legutóbbi előzetes magyar szinkronos verziója lehet a segítségünkre, egyenesen a film hazai forgalmazója, a UIP Duna Film és az IGN jóvoltából. Vigyázat, a cucc értelemszerűen ugyanannyira SPOILERES, mint az eredetije! Nem gondoltátok volna, igaz?

Címkék

sci-fi trailer sci fi reboot terminator action paramount arnold schwarzenegger sequel ign matt smith jason clarke emilia clarke time travel uip duna film jk simmons trailer magyar jai courtney alan taylor magyar trailer terminator5

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr917389778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LasDen 2015.04.22. 18:01:02

A filmben is Csifó Dorina lesz Emilia Clark magyar hangja vagy esetleg a Trónok Harcás Molnár Ilona?

Nem lenne rossz előzetes, de olyan gyorsan mondják a szöveget, hogy az ront rajta. Gondolom nem volt más lehetőség, de na...

m.martin91 2015.04.22. 18:08:29

@LasDen: Tényleg kurva gyorsan mondják a szöveget, elég gázos ez így. Csifó Dorina szerintem egyáltalán nem lenne jó választás, de Molnár Ilona sem. Valamivel komolyabb, erősebb hangot kellene választani. Mondjuk Jai Courtney-nak sem Szabó Máté kellene, hanem egy jóval keményebb hang. Talán egyedül a jó öreg Schwarzi hangja van rendben, az még mindig kitűnő.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2015.04.22. 18:18:27

Hát szerintem a magyar hangokkal lesz a legkevesebb probléma ebben a filmben.

LasDen 2015.04.22. 19:32:27

@m.martin91: Mondjuk elsőre nekem is furcsa volt, de erősebb karaktereket is meg tud ő szólaltatni, szóval szerintem nem lenne baj vele se.

@desmondwallace: Ebben is van valami :D

További magyar hang 2015.04.22. 19:50:27

Azta... High skool mozis tinilányhangot kapott Sarah Connor? Ezt is csak akkor nézem moziban, ha lesz feliratos vetítés is.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása