aeon flux

ready for the action now, danger boy?

pán őszig nem hajózik Richter Géza
2015. április 21. 10:19:41

Kategória: film 1 komment

Néhány napja még úgy tűnt, ha éppen nem is Farkas (sic!), a Feketeszakállal mind szerep, mind keretsztori tekintetében titokzatos és felderítetlen tájékra merészkedő Hugh Jackman legalábbis az aktuális erősebb kutya az Álomgyárban. Ehhez képest előfordulhat, hogy szaftos jutalomcupák helyett csupán vigaszcsontként vetették neki a teaser trailert, ugyanis a Warner bejelentette, hogy a Pán bemutatóját 2015. július 24-ről október 9-re tolja.

pan_03.jpg

Persze ne bocsátkozzunk találgatásokba a háttérben folyó hollywoodi alkukkal kapcsolatban, nyilván Jackman számára egyaránt elfogadható indok a nyári premierdömping-időszak elkerülése. Így a Joe Wright rendezte filmnek nem olyan versenytársakkal kell megküzdenie a nézők pénztárcájáért, mint az Ant-Man vagy a Mission: Impossible - Titkos nemzet. A klasszikus mese legújabb interpretációában a második világháború alatt egy árvát kalózok elrabolnak el, és Sohaországba hurcolják, ahol felfedezi, arra rendeltetett, hogy megmentse a földet az álnok Feketeszakálltól.

Címkék

warner hugh jackman joe wright intercom amanda seyfried rooney mara garrett hedlund filmhir film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr517385650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kescefko19 2015.04.21. 11:51:02

Fura a feje Hugh Jackman-nek mintha csak oda photoshoppolták volna.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása