aeon flux

ready for the action now, danger boy?

jön a fehér isten dvd! Németh Barna
2015. április 19. 18:02:00

Kategória: dvd Szólj hozzá!

Épp a napokban terjedt el a hír, mi szerint Mundruczó Kornél díjnyertes alkotásából válhat a legsikeresebb magyar film a tengerentúlon, miközben mi még mindig - közel egy évvel a hazai premier után - a DVD megjelenésére várunk. Ennek most vége, a jövő csütörtökön kezdődő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon már kapható lesz a Fehér isten (vasárnap délelőtt 11-től délig pedig dedikáltathattok is a rendezővel*), hogy aztán néhány hét limitált terjesztést követően, május 11-től kerüljön fel országszerte a boltok polcaira.

A kiadvány így fog kinézni, a 2,35:1 képarányú, bónusz angol és francia felirattal megtámogatott film mellé pedig egy werkfilm, egy audiokommentár és 8 percnyi kimaradt jelenet kerül fel a lemezre.

*ez ügyben keressétek a fesztivál katalógusait!

feher-isten.jpg

Címkék

magyarfilm dvd hir mundruczo kornél

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr187381246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása