aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: fantasztikus négyes [fantastic four] (2015) Richter Géza
2015. április 17. 14:40:36

Kategória: film 1 komment

A hónap elején jelent meg a Fantasztikus Négyes japán előzetese, ami szinte színről színre megegyezik a nemzetközi trailerrel. Szinte, és az a néhány plusz pillanat igen sokat nyom a latban: láthatjuk a rövidke folytatását, amint Reed Richards (Miles Teller) már Mr. Fantastic képességeit használja, majd Sue (Kate Mara) és Johnny Storm (Michael B. Jordan), azaz Láthatatlan Lány és Fáklya elsuhan. Teller korábban ELSPOILEROZTA, hogy szerinte a film vége felé azok a rajongók is elégedettek lesznek, akik a Négyes képregényekhez hű öltözékét hiányolják.

Címkék

fox sci-fi trailer comics marvel sci fi reboot intercom superhero fantastic four jamie bell kate mara michael b jordan josh trank miles teller

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr287375986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.18. 07:18:11

nagyon dark, nagyon monumentális akar lenni. nagyon nem marvel film az biztos, inkább a dc vonalra mentek rá.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása