aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá + szereposztó dívány + pletykarovat: suicide squad (2016) Richter Géza
2015. április 16. 21:37:42

Kategória: film 5 komment

Jared Leto a Jokerré alakulása következő fázisáról posztolt fotót a Snapchaten. Ennyire piszkálja a Warner csőrét a Star Wars mai előzetese, hogy csak nem tud nyugton maradni? Zack Snyder reggel közzétett, leginkább visszafelé elsült csattanója után ezt vetették be a második menetben, kevéssel a rivális trailer megjelenése előtt. Mivel a Suicide Squad háza táján nem nagyon jártunk mostanában veletek, ehhez összeszedtünk párat a legutóbbi időszakban elmulasztott fényképek és infók közül.

killing_joke_01.jpg

Nem mondom, hogy nem fordulnék fejvesztve sarkon, ha éjszaka szembejönne egy sikátorban.

leto_joker_02.jpg

Jared Leto az előző állapotban az egyik legjobb Batman-képregény, meg úgy általában eredettörténet, A gyilkos tréfa borítóját idézve pózolt.

leto_joker_01.jpg

A Bűn Bohóc Hercege nem közösködik az időközben kibővült brigáddal, amiről egy stábfotót David Ayer rendező osztott meg. Balról jobbra: a direktor maga, Joel Kinnaman (Rick Flagg), Adewale Akinnuoye-Agbaje (fent, Killer Croc), Will Smith (lent, Deadshot), Jay Hernandez (fent, El Diablo), Karen Fukuhara (lent, Plastique), Jai Courtney (fent, Boomerang), Margot Robbie (lent, Harley Quinn), Viola Davis (fent, Amanda Waller), Cara Delevingne (lent, Enchantress), Adam Beach (még nem tisztázott), Jim Parrack (Deathstroke), és Ike Barinholtz (Hugo Strange).

suicide_squad_cast_b.jpg

A képről hiányzik a profi nehézsúlyú boksz világából a mozgóképekébe avanzsáló Raymond Olubowale (A kaptár: Megtorlás, A kaptár: Túlvilág), aki valószínűleg az Amanda Waller biztonságáért felelős csapat egyik tagja, egyben King Shark megszemélyesítője lesz. Scott Eastwood, Clint fia (Harag, Gran Torino, A dicsőség zászlaja) szintén csatlakozott a díszes kompániához, és egy ideig tartotta magát a szóbeszéd, hogy Steve Trevor, a Csodanő (egyik) szerelmének a szerepét kapta, amit a 2017-es Wonder Womanben bontakoztathat ki igazán. Azóta kiderült, hogy mindebből egy mukk sem igaz.

Ayer egyébként relatíve aktív a közösségi média felületein, előzőleg ezt a mappás képet twittelte ki a következő szöveggel: "Forgatási kellékek. Minden apró részlet számít." A felirat szerint a dossziék Arkhamből valók.

suicide_squad_arkham_b.jpg

A végére pedig egy kevés SPOILER, ami szorosan összefügg a Batman v Supermannel:

A Suicide Squad a Dawn of Justice-szal közös univerzumban játszódik. A Waller vezette kormányügynökség, az A.R.G.U.S. Batman legendájával mumusként riogatja a gonosztevőket, kvázi az együttműködésre motiválva a renitens bagázst. Állítólag Ben Affleck feltűnik egy rövid cameo erejéig a Sötét Lovag köpenyében. Emellett a titkosnál is titkosabb szervezet főnökasszonya trófeaként bitorolja Aquaman szigonyát az irodájában. Még meg sem alakult a Liga, máris megvan a vezéráldozata? Mi lesz Momoa szóló filmjeivel? Vagy legközelebb már "Fuck DC" feliratokra számíthatunk tőle?

A szkriptről pedig annyi, de annyi teória látott már napvilágot, ami utólag mind üres szócséplésnek bizonyult, hogy teljesen felesleges ezzel kapcsolatban találgatásokba bocsátkozni.

Címkék

spoiler comics batman will smith ben affleck warner spinoff jared leto dc intercom superhero pletykarovat dc comics the joker jesse eisenberg david ayer joel kinnaman suicide squad filmhir film kep film kep lesi filmkep filmkep lesi jai courtney margot robbie film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr557374244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiszociális munkás 2015.04.16. 22:10:12

Ez nem a Dallas Buyers Clubból van?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.17. 10:37:26

nekem tetszik ez a joker.
Már ami látszik belőle...

Dániel Szécsényi 2015.04.18. 19:36:59

Jay Hernandez "El Diablo"-t alakítja, viszont Parrack és Barinholtz szerepe nincs tisztázva.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása