aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: sunshine superman (2014) Bajtai András
2015. április 16. 13:55:22

Kategória: film 1 komment

A horrorfilmek után a dokumentumfilmeket imádom a leginkább, éppen ezért örültem meg annyira a Sunshine Superman egyszerre lélegzetelállító és spirituális előzetesének. Marah Strauch dokumentumfilmje az 1984-ben, 43 éves korában tragikus balesetben elhunyt Carl Boenish-ről, a modern bázisugrás atyjáról szól, aki operatőrként számos életveszélyes ugrását rögztítette, ezzel pedig nagyon sokat tett a sportág népszerűsítéséért és elterjedéséért. Boenish felvételeit egyébként John Frankenheimer 1969-es A különleges tengerész (The Gypsy Moths) című ejtőernyős filmjében is felhasználták. A Sunshine Supermant tavaly ősszel, illetve idén év elején már bemutatták néhány külföldi filmfesztiválon, májusban pedig a tengerentúli mozik is vetíteni kezdik végre. 

sunshine-superman.jpg

Címkék

trailer dokumentumfilm poster

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr877373194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2015.04.16. 14:25:19

Van a sztoriban annyi potenciál, hogy még játékfilmben is el tudom képzelni, mondjuk Danny Boyletól vagy Zemeckistől. :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása