aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + filmklip + poszter: lost river (2014) Richter Géza
2015. április 09. 15:30:26

Kategória: film 1 komment

Ryan Gosling agymenésének, a Lost Rivernek most közzétett, exkluzív jelenetében a Doktor legcukibb inkarnációjáért felelős Matt Smith minimális eszközzel válik ijesztő szekává, egy igazi tetűvé. A végén még tényleg ő lesz a legérdekesebb figura a T5-ben? Meglátjuk, de a tárgynál maradva a hajtás mögötti filmklipben Christina Hendricks, a családját védő anya és Ben Mendehlson, mint ügyintéző beszélgetése alakul érdekesen, aztán két másik új poszter következik. Legalulra került a legutóbbi beharangozó, de előre szólunk: kizárólag vasgyomrúak nézzék meg, akik 18+ életkorúak, és természetesen NSFW.

lost_river_poster_02_b.jpg

lost_river_poster_03_b.jpg

lost_river_poster_04_b.jpg

Címkék

trailer fantasy thriller noir warner poszter eva mendes poster ryan gosling christina hendricks saoirse ronan filmklip matt smith ben mendehlson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr507353630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lizardking 2015.04.11. 19:27:55

Ez viszont elég súlyos agybajnak tűnik. A pozitív értelemben.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása