aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: x-men - apocalypse (2016) Richter Géza
2015. április 02. 16:51:41

Kategória: film 2 komment

Mivel elég egyértelmű volt a Bryan Singer által megosztott kép, csak az volt kérdéses, hogy kié lesznek az angyalszárnyak, bár úgy egy hónapja már felröppent egy név a szerep kapcsán. Mostantól nem titok többé, hogy a igazak voltak a pletykák, és Warren Worthington III fiatalabb változatát is egy Ben fogja megszemélyesíteni. Mielőtt a Foster-rajongók ujjongani kezdenének, le kell hűtenünk őket, ugyanis az angol fiatalember vezetékneve Hardy, akivel a brit sorozatokban jártas tévénézők eddig az EastEndersben találkozhattak. Aki nem ismeri a képregényeket, annak SPOILERES lehet a karakter története, így azt dióhéjban a hajtás után olvashatjátok. Az X-Men: Apocalypse forgatását április 28-án kezdik Montréalban.

x_angel.jpg

Tehát a rövidke infó, ami az X-eket csupán filmekből ismerők számára SPOILERES:

A moziváltozat alapanyagául szolgáló történetben Angel, miután átesik az ősi gonosz, Apocalypse agymosásán, az Apokalipszis Négy Lovasának vezetőjévé, a Halál Arkangyalává válik.

Címkék

fox comics marvel bryan singer sequel x men superhero ian mckellen james mcavoy patrick stewart nicholas hoult rose byrne michael fassbender kodi smit mcphee sophie turner jennifer lawrence oscar isaac x-men filmhir tye sheridan film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr257333618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2015.04.03. 09:49:20

Miért viszel minket a kísértésbe?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása