aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer: poltergeist (2015) Richter Géza
2015. március 19. 10:55:21

Kategória: film 1 komment

A Poltergeist nemcsak új, de magyar feliratos előzetese kicsit Gus Van Sant Psychóját juttatja az eszembe. A remake-et nyilván ne ítéljük meg a megismerése előtt, de vajon miért volt szükség az elkészítésére? Mondjuk Sam Rockwell egy teleshopszpotban is nagyjából hárommilliárd fényévvel lenne tehetségesebb, mint Vince Vaughn a saját kivégzésén az utolsó szó jogán előadottakkal. Még nem tudni pontosan, mikor győződhetünk meg a végeredmény minőségéről, a forgalmazó valamikor nyáron fogja bemutatni a hazai mozikban.

A trailer alapján úgy tűnik, az újrázás hűen követi a történetvezetésben az eredetit. Az új, kertvárosi otthonába költöző családot paranormális jelenségek zaklatják. A szellemek végül addig kopognak, hogy elragadják a három gyermek közül a legkisebbet, akinek a megmentéséért a szülők mindent megtesznek. Kíváncsi vagyok, a 3D mit tud majd hozzátenni a mozgó képekhez.

Címkék

fox horror trailer remake 3d forum hungary sam raimi spielberg sam rockwell poltergeist jared harris trailer magyar rosemarie dewitt magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr707283229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garami Gábor 2015.03.20. 15:06:49

Amennyiben nem lőtték el az összes puskaport az előzetesben és jól adagolják a feszültséget még durvajó is lehet . Eddig várós :) A régit imádtam (anno)!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása