aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: insidious - chapter 3 (2015) Bajtai András
2015. március 17. 17:54:20

Kategória: film Szólj hozzá!

Tavaly októberben már megmutattuk az Insidious - Chapter 3 első előzetesét, de mivel ma este érkezik a hírek szerint még félelmetesebb és a sztoriból még több mindent eláruló második előzetes, a Focus Feature addig is egy ehhez készített teaser videóval igyekszik felkorbácsolni érdeklődésünket.

A rendezői székbe ezúttal James Wan régi írótársa, Leigh Whannell ült, a sztori pedig az első két rész prequelje lesz, amiben Elise Rainier (Lin Shaye) segít egy tinédzserlánynak (Stefanie Scott), akit egy veszélyes természetfeletti entitás szemelt ki magának. A filmben szerepel még Dermot Mulroney és Stefanie Scott is, Angus Sampsonról és Leigh Whannellről nem is beszélve, akik megint a bogaras kutatók, Tucker és Specs bőrébe bújtak.

A tengerentúli premier június 5-én lesz, a hazai bemutatóról pedig egyelőre nem érkeztek hírek. Az mindenesetre nem túl biztató, hogy a második rész nem teljesített valami túl jól nálunk. Amíg meg nem érkezik a teljes második előzetes, addig is itt van az előzetes előzetese, illetve egy új plakát. Én bírtam az első két részt, elsősorban az egyszerűségében is kísérteties Távol miatt, szóval szurkolok a harmadik felvonásnak is.

UPDATE: Időközben be is futott a második előzetes. 

insidious_chapter_three_ver2_xlg.jpg

Címkék

horror poster prequel dermot mulroney james wan insidious leigh whannell

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr177278585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása