aeon flux

ready for the action now, danger boy?

újra együtt a birdman-csapat Németh Barna
2015. február 24. 08:18:00

Kategória: tv 3 komment

Habár még folyik a friss, háromszoros Oscar-díjas Alejandro G. Inarritu új filmjének forgatása, a legfrissebb hírek szerint a rendező egy másik projekten is dolgozik, méghozzá a Birdman másik három forgatókönyvírójával közösen. A Starz csatorna és a Bábelt is gyártó Media Rights Capital megbízásából a mexikói csapat a One Percent című sorozat első évadát készíti elő (a forgatókönyv fejlesztése már pár hónapja tart), amelynek mind a tíz epizódját ők fogják írni, G. Inarritu pedig elvállalta a pilot és még legalább egy rész rendezését, hogy megalapozza a mágikus realista történet vizuális stílusát is.

A sorozat egy farmerről szól majd, akinek egy bizarr sorsfordulat után cselekednie kell, hiszen a családi vállalkozás jövője a tét. A főszerepet Ed Helms alakítja majd, a további fontos szereplők közül pedig egyelőre Hilary Swank és Ed Harris írták alá a szerződést, de a gyártó további A-listás neveket ígért. A Leonardo DiCaprio és Tom Hardy főszereplésével készülő kosztümös bosszútörténet (The Revenant) utómunkálatai és valószínű Oscar-kampánya miatt a One Percent forgatása csak 2016 első harmadában kezdődik majd.

alejandro-gonzalez-inarritu-starz-series.jpg

Címkék

tv show ed harris hilary swank starz tv sorozat ed helms alejandro gonzalez inarritu tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr777210603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kelemen12 2015.02.24. 08:27:05

"a legfrissebb hírek szerint a rendező egy másik projekten"

annyira friss, hogy majdnem 1 éves a hír.

Andrews 2015.02.24. 10:28:27

Jól hangzik! De úristen! Mennyi jó sorozat lehet most a közeljövőben! Nem lesz idő mindet megnézni! :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása