aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: grizzly (2014) Bajtai András
2015. február 22. 17:47:14

Kategória: film 3 komment

Nem is olyan régen mutattuk meg az elég jónak ígérkező Backcountry trailerét, és máris befutott egy újabb medvés horrorfilm, ezúttal kicsit nagyobb sztárokkal. A korábban Red Machine és Endangered néven futó filmet még 2012-ben forgatták le Kanadában, a tengerentúli premier pedig májusban lesz, de Németországban a film már sokkal hamarabb, február végén megjelenik DVD-n és Blu-ray formátumban.

A Grizzlyt az a David Hackl rendezte, akinek a Fűrész 5-öt is köszönhetjük, a főbb szereplőket pedig Billy Bob Thornton, James Marsden, Thomas Jane, Scott Glenn és Piper Perabo alakítják. A történet szerint két elidegenedett testvér újra találkozik egymással az alaszkai vadonban, ahol túrázni indulnak, ám egy könyörtelen grizzly hamarosan üldözőbe veszi őket. Jó pont a készítők részéről, hogy nem CGI-medvével akarják ránk hozni a frászt, hanem egy igazival, akit a híres Bart, a medve névrokona alakít.

A 2000-ben született Kicsi Bartot vagy másik nevén Bart II-őt korábban olyan hollywoodi filmekben láthattuk, mint Az igazi kaland, A gondozoo, a Sodró lendület, a Befejezetlen élet vagy az Út a vadonba, de feltűnt már a Trónok harca harmadik évadának egyik epizódjában is.

grizzly-poster.jpg

Címkék

horror trailer thriller billy bob thornton poster thomas jane scott glenn piper perabo james marsden david hackl

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr247202721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frmn 2015.02.24. 21:20:20

A medve nem játék!

(bocs)

vision_j 2015.03.14. 13:20:28

Nálunk meg jelenik valamilyen formában?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása